home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠολιτικήΑρχείο

Χρηστίδης: Μαύρο πρόβατο για την κυβέρνηση οι επαγγελματίες σε εστίαση και ψυχαγωγία

Αυτοί είναι που φορτώνονται το βάρος της κυβερνητικής αποτυχίας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Κριτική στην κυβέρνηση ότι αντιμετωπίζει τους επαγγελματίες στους χώρους της εστίασης και της διασκέδασης ως «μαύρο πρόβατο» της πανδημίας ασκεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης:

«Στην πανδημία η κυβέρνηση πήγε από το ένα άκρο, όπου ήμασταν απολύτως περιορισμένοι, στο άλλο, όπου ο καθένας μπορούσε να κυκλοφορήσει με συστάσεις μάσκας ή τεστ» τονίζει ο κ. Χρηστίδης προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση «σηματοδότησε, έτσι την χαλάρωση, όπως ακριβώς έκανε και το προηγούμενο καλοκαίρι από την Σαντορίνη» και «σήμερα τρέχει ξανά πίσω από το 4ο κύμα που φτάνει πιο σύντομα και από τον πιο απαισιόδοξο επιστήμονα».

«Οι επαγγελματίες της εστίασης και της ψυχαγωγίας φορτώνονται όλο το βάρος της κυβερνητικής αποτυχίας» υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ και προσθέτει:

«Ενάμισι χρόνο αντιμετωπίζονται ως το μαύρο πρόβατο, την ώρα που η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για τα ΜΜΜ και τους χώρους εργασίας, άργησε τα μαζικά τεστ και έχασε την ιχνηλάτηση. Οι δε δημόσιες τοποθετήσεις μελών της επιτροπής για τις υπουργικές παρεμβάσεις, χρήζουν απαντήσεων και όχι πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα».

Παράλληλα ο κ. Χρηστίδης τονίζει ότι «η ιδέα της Φώφης Γεννηματά για την καμπάνια (σ.σ. υπέρ του εμβολιασμού) συμβάλλει στην ανάγκη των πολιτών για μια συλλογική δράση, πέρα και πάνω από κόμματα».

«Πιστεύουμε στον εμβολιασμό γιατί νοιαζόμαστε για τους διπλανούς μας. Η καμπάνια μας θα έχει και φυσική παρουσία σε πολυσύχναστα μέρη που θα ενημερώνουμε για τα οφέλη του εμβολιασμού» επισημαίνει ο κ. Χρηστίδης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button