home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ποιοι συνόδεψαν τη Φώφη Γεννηματά σε Άργος και Ναύπλιο

Περιοδεία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στην Αργολίδα εν όψει εσωκομματικών εκλογών. Ναι στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Τι είπε για την οικονομία.

Την Αργολίδα επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 16 Ιουλίου η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στα πλαίσια της προεκλογικής της εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος που αυτή τη στιγμή ηγείται. Κατά την περιοδεία της σε Άργος και Ναύπλιο, μετέβη στο Επιμελητήριο Αργολίδας, στο Εμβολιαστικό Κέντρο στο Κέντρο Υγείας Άργους, στη μεταποιητική γεωργική συνεταιριστική βιομηχανία «Εσπερίδες» και στην εξαγωγική βιομηχανία «Δήμας» η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή ηλιακών θερμοσίφωνων.

Μετά την επίσκεψή της στις εταιρείες «Εσπερίδες» και «Δήμας» έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επιλέξαμε να επισκεφτούμε επιχειρήσεις που δίνουν το παράδειγμα για το πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικές, πως μπορούν να είναι πρωτοπόρες στις εξαγωγές και θέλουμε να συζητήσουμε μαζί τους τα προβλήματα που προκύπτουν μετά την πανδημία με τα κόστη που αυξάνονται. Η Κυβέρνηση θα πρέπει εγκαίρως να φροντίσει να στηρίξει αυτές τις σημαντικές θέσεις εργασίας και τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».

Κατά την επίσκεψη της στο Εμβολιαστικό Κέντρο Άργους, η Φώφη Γεννηματά είπε πως «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη καλλιέργησε τον εφησυχασμό και την χαλάρωση και με λανθασμένους χειρισμούς κλόνισε την εμπιστοσύνη των πολιτών».

«Απέναντι στο καθημερινό κυβερνητικό αλαλούμ, η θέση του Κινήματος Αλλαγής είναι ξεκάθαρη και διατυπωμένη εδώ και μήνες. Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων, κινητά συνεργεία για να φτάσουμε πιο κοντά στους πολίτες και να τους διευκολύνουμε και σοβαρή ενημέρωση των πολιτών και των υγειονομικών για την σημασία του εμβολιασμού», συμπλήρωσε.

«Το μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής είναι ένα, εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε», κατέληξε.

Κατά την περιοδεία της στην Αργολίδα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συνοδευόταν, μεταξύ άλλων, από το βουλευτή Αργολίδας του κόμματος Ανδρέα Πουλά, τον εκπρόσωπο τύπου Παύλο Χρηστίδη, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Λεωνίδα Κουτσογιάννη, καθώς και τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Τάσσο Χειβιδόπουλο.

Δείτε εικόνες από την περιοδεία της Φώφης Γεννηματά στο νομό:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis