home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μητροπολίτης Γόρτυνος: Το εμβόλιο φέρνει παρενέργειες, ακόμη και θάνατο

«Εγώ, χριστιανοί μου, υποχρεούμαι να σας λέγω ο,τι λέγει και αποφασίζει η πλειονότητα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας μας».
Ξεσπά Μητροπολίτης στην Αρκαδία: Σε 73 χωριά της μητρόπολής μου δεν θα χτυπήσει καμπάνα (Vid)

O Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Ιερεμίας, σε μήνυμα του προς τους πιστούς, τούς καλεί-προσκαλεί να έρθουν κοντά στο Θεό και να τον γνωρίσουν. Παρακινεί, επίσης, τους πολίτες να προσεύχονται και πως μόνο μέσω της προσευχής θα σωθεί ο άνθρωπος από κάθε κακό. Τέλος, υποχρεούται -όπως αναφέρει ο ίδιος- να λέει αυτό που αναφέρει η πλειονότητα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας, σχετικά με τους εμβολιασμούς, αλλά προειδοποιεί για την επικινδυνότητα του εμβολίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Πολλοί άνθρωποι σήμερα δεν ενδιαφέρονται καθόλου να γνωρίσουν τον Θεό, για τον Οποίο είμαστε πλασμένοι. Σας παρακαλώ και σας ικετεύω, αγαπητοί μου, να αρχίσετε σιγά-σιγά, αλλά σταθερά, να σκέπτεστε τον Θεό και να ζητάτε να συνδεθείτε μαζί Του.

Αγαπήστε τον Θεό και σας υπόσχομαι ότι θα νοιώθετε πολύ ωραία και πολύ όμορφα. Μη μπερδεύεσθε με πολλά σχετικά με την γνώση του Θεού. Αρχίστε με την προσευχή. Οπωσδήποτε πρέπει να προσευχόμαστε.

Ξέρω ότι, σαν οικογενειάρχες που είστε, δεν έχετε πολύ χρόνο για πολλά. Αλλά σας λέγω να λέτε κάθε μέρα αυτές τις δύο προσευχές, που είναι οι πιο απαραίτητες.

Να λέτε το «Πάτερ ημών» και το «Πιστεύω». Μα και αν δεν έχετε χρόνο και γι᾽ αυτά, να σας γίνει ιερή συνήθεια να λέτε από μέσα σας την μικρούλα προσευχή, το «ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΜΕ» και την άλλη προσευχή στην Παναγία μας, το «ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ».

Βλέπετε, αγαπητοί μου, ότι τα χρόνια μας είναι δύσκολα, γι᾽ αυτό και έχουμε ανάγκη από προσευχή στην Παναγία μας, για να μας σώζει από κάθε κακό.

Στα χρόνια μας, αδελφοί, πολυλέγουν για το σοβαρό θέμα του κορωνοιού και τον εμβολιασμό του. Και το είπα σοβαρό το θέμα, γιατί πεθαίνουν άνθρωποι απ᾽ αυτόν τον ιο.
Για μένα το θέμα είναι απλό. Και όμως το μπέρδεψαν μερικοί θρησκευόμενοι. Αλλά όπως για κάθε ιο – για την γρίπη, ως παράδειγμα, – γίνεται εμβολιασμός, έτσι και για τον κορωνοιό.

Εγώ, χριστιανοί μου, υποχρεούμαι να σας λέγω ο,τι λέγει και αποφασίζει η πλειονότητα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας μας.

Ρωτήστε όμως και τον ιατρό σας. Γιατί είναι πάλι αλήθεια και το άλλο, ότι το εμβόλιο φέρει σε πολλούς διάφορες παρενέργειες, ακόμη δε και θάνατο.

Σας εύχομαι πλούσια την ευλογία του Θεού στην οικογένειά σας και να έχετε δυνατή υγεία. Η Παναγία μας να σας ευλογεί».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis