home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομία

Χόρτασε να πληρώνει Πασχαλινές ευχές η ΔΕΥΑΝ καλοκαιριάτικα – Αδιαφανή τα κριτήρια

Μία εταιρεία λαμβάνει δύο εντάλματα συνολικής αξίας 1.860,00 ευρώ για να ευχηθεί! – Σε άλλα εντάλματα αναφέρονται εταιρείες, σε άλλα ιδιώτες και σε κάποια τα Μέσα Ενημέρωσης

Ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή φαίνεται ότι πέρασαν οι υπάλληλοι της ταλαιπωρημένης και χρεωμένης Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Ναυπλίου ανεβάζοντας καλοκαιριάτικα δεκάδες αποφάσεις και εντάλματα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ανάμεσα σε όλες αυτές τις αναρτήσεις που έγιναν με ημερομηνία Παρασκευής, περιλαμβάνονται και πολλές αποφάσεις που αφορούν την περιβόητη λίστα των Μέσων Ενημέρωσης τα οποία επελέγησαν με αδιαφανή κριτήρια για να ευχηθούν το Πάσχα, ο Πρόεδρος Γιώργος Καχριμάνης και το Διοικητικό Συμβούλιο.

Κριτήρια, τα οποία ουδέποτε δημοσιοποίησε η ΔΕΥΑΝ, παρότι είχε ξεσπάσει σάλος με την απόφαση αυτή, την εποχή που υπήρχε η έντονη διαμάχη για την πληρωμή των χρωστούμενων στη ΔΕΥΑ του Άργους για το βιολογικό καθαρισμό.

Η μαζική ανάρτηση αποφάσεων της Δημοτικής Επιχείρησης του Ναυπλίου στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει εντάλματα πληρωμής Μέσων Ενημέρωσης που με αδιαφανή κριτήρια επελέγησαν να ευχηθούν για λογαριασμό της ΔΕΥΑΝ «Καλό Πάσχα”.

Μια εταιρεία τα πολλά λεφτά

Αλλά και ανάμεσα στα εντάλματα που εντοπίζονται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ φαίνεται ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ποσών στα Μέσα Ενημέρωσης που επελέγησαν (άγνωστο πώς). Έτσι υπάρχει εταιρεία που πληρώθηκε με την ίδια αιτιολογία δύο εντάλματα των 930,00 ευρώ, δηλαδή συνολικά 1.860,00 ευρώ! Να σημειωθεί ότι και στα δύο εντάλματα των 930,00 ευρώ αναφέρεται η εταιρεία, όμως μόνο στο ένα αναφέρεται το Μέσον Ενημέρωσης.

Εντωμεταξύ, σε άλλα εντάλματα αναφέρονται εταιρείες, σε άλλα ιδιώτες και σε κάποια τα Μέσα Ενημέρωσης.

Από τα εντάλματα πληρωμής που έβγαλε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ σήμερα Παρασκευή η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου, υπάρχουν και τα παρακάτω που αφορούν στην πληρωμή ευχών Πάσχα (ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα, όμως το πλήθος των αποφάσεων που αναρτήθηκαν σε μια μέρα κάνει δύσκολο τον διαχωρισμό):  

Η Λίστα των ΜΜΕ

  • Ένταλμα No 195 (BANNER ΓΙΑ ΝΕΡΟ-ΔΕΥΑΝ – ΕΡΓΑ 2021 – Αναφέρεται το Μέσον): 496,00 ευρώ
  • Ένταλμα No 241 (ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ 2021 – Δεν αναφέρεται ούτε το Μέσον, ούτε η εταιρεία): 496,00 ευρώ
  • Ένταλμα No 242 (ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ 2021 – Δεν αναφέρεται το Μέσον, αλλά όνομα ιδιώτη): 496,00 ευρώ
  • Ένταλμα No 243 (ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ 2021 – Δεν αναφέρεται το Μέσον, αλλά εταιρεία): 496,00 ευρώ
  • Ένταλμα No 245 (ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ 2021 – Δεν αναφέρεται το Μέσον, αλλά όνομα ιδιώτη): 450,00 ευρώ
  • Ένταλμα No 249 (ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ 2021 – Αναφέρεται και το Μέσον και η εταιρεία): 930,00 ευρώ
  • Ένταλμα No 252 (ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΕΥΑΝ ΣΕ ΜΜΕ – Δεν αναφέρεται το Μέσον, αλλά αναφέρεται ιδιώτης): 620,00 ευρώ
  • Ένταλμα No 259 (ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ – Δεν αναφέρεται το Μέσον, αλλά αναφέρεται εταιρεία): 930,00 ευρώ
  • Ένταλμα No 261 (ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ 2021 – Δεν αναφέρεται το μέσον, αλλά αναφέρεται διακριτικός τίτλος εταιρείας): 620,00 ευρώ

Καμπάνια της ΔΕΥΑΝ χωρίς κριτήρια

Μέχρι σήμερα ουδέποτε απάντησε η ΔΕΥΑΝ για τα κριτήρια με τα οποία αποφάσισε σε ποια Μέσα Ενημέρωσης να διαφημιστεί το Πάσχα και τα κριτήρια με τα οποία απέκλεισε μεγάλες εφημερίδες και ιστοσελίδες, όπως για παράδειγμα η εφημερίδα ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και το site anagnostis.org

Η διαφημιστική καμπάνια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου, με τα περιβόητα ευχητήρια που προηγήθηκαν την περίοδο του Πάσχα ποτέ δεν έγινε γνωστό στους δημότες – πέραν της υποχρεωτικής με νόμο ανάρτησης των αποφάσεων στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ – πότε και πού πήγε, ώστε να γνωρίζουν αν πιάνουν τόπο τα χρήματά τους.

Νέα ιστοσελίδα

Εκτός των περιβόητων ευχών, από τον Ιούνιο σε μια ολοκαίνουργια ιστοσελίδα – πριν προλάβει καν να αποκτήσει μια στοιχειώδη επισκεψιμότητα – «φιγουράρει μέχρι και σήμερα και μάλιστα στην αρχική σελίδα (!) ένα banner της ΔΕΥΑΝ.

Όπως έχει αναφερθεί επαλειμμένα, τα κριτήρια αυτά (αν και εφόσον υπάρχουν) επιβάλλεται να γνωστοποιηθούν όμως και για άλλους λόγους, όπως ο αθέμιτος ανταγωνισμός, αφού η ίδια διαφήμιση δεν προβάλλεται σε άλλα site και άλλα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία πρωταγωνιστούν στην ενημέρωση των πολιτών, εκτός μερικών εξ αυτών που επελέγησαν.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button