home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τσίπρας: Άθλιος σχεδιασμός η συγχώνευση νοσοκομείων – Απάντηση για Ναύπλιο – Άργος

Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας έξω από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας

Ηχηρή απάντηση από τη Κρήτη δίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας για τη συγχώνευση των νοσοκομείων, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το σχέδιο συγχώνευσης σε Άργος και Ναύπλιο, όπως αποκάλυψε πρόσφατα στη Βουλή ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, απαντώντας στο βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά.

«Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε αυτόν τον άθλιο σχεδιασμό εν μέσω της πανδημίας, συγχώνευσης ή κλεισίματος νοσοκομείων και περιορισμού του υγειονομικού προσωπικού», δήλωσε ο κος Τσίπρας, κάνοντας λόγο για λάθη, παλινωδίες, αλαζονεία και ερασιτεχνικούς χειρισμούς, από την Ιεράπετρα, τον πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στην Ανατολική Κρήτη.

Όπως τόνισε ο κος Τσίπρας «Έπρεπε τουλάχιστον από αυτήν την πανδημία να έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα. Το ΕΣΥ και τα δημόσια νοσοκομεία χρειάζονται ενίσχυση και όχι αποδυνάμωση. Αυτές οι ιδεοληπτικές εμμονές είναι καταστροφικές. Και οι πολίτες, μαζί και εμείς, δεν θα επιτρέψουμε να υλοποιηθούν αυτές οι καταστροφικές πολιτικές επιλογές.

Είναι η ώρα της εγρήγορσης. Της εγρήγορσης για την προστασία του καθενός και της καθεμιάς. Είναι η ώρα της κοινωνικής ευθύνης. Είναι όμως και η ώρα του αγώνα για να δυναμώσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, για να δυναμώσουμε τις δομές Πρωτοβάθμιας Υγείας, για να δυναμώσουμε το κοινωνικό κράτος. Για να χτίσουμε ένα κράτος ανθρώπινο και ισχυρό».

Εμβόλια

Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας έξω από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας
ΦΩΤΟ Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα: «Δυστυχώς για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο κύμα έξαρσης της πανδημίας στη χώρα μας. Τα λάθη, οι παλινωδίες, οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί, η αλαζονεία, ο πολιτικός καιροσκοπισμός, όλα αυτά μαζί συνετέλεσαν στο να βρεθούμε για άλλη μία φορά σε μια ανοιχτή λεωφόρο αγωνίας, ενώ μας έλεγαν ότι είμαστε στο τελευταίο μίλι.

Τούτη την ώρα θέλω να δώσω ένα βασικό μήνυμα εδώ από την Κρήτη. Εφόσον η πανδημία είναι εδώ, έχουμε όλοι μας μία βασική υποχρέωση. Πρώτα από όλα απέναντι στον εαυτό μας αλλά και απέναντι στους συνανθρώπους μας. Να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, να αξιοποιήσουμε ένα από τα βασικά όπλα που μας δίνει η επιστήμη, το εμβόλιο.

Καλώ για άλλη μια φορά τους πολίτες να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. ΚΙΝΑΜΠΑΡΤΙΩΤΗΣ

    ΜΗΝ ΦΟΒΆΣΤΕ ΩΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΨΗΛΑΓΚΟΥΡΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ,Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΗΝ ΕΛΣΑ ΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis