home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κιάτο: Κυνηγούσε νοσηλευτή με φαλτσέτα στο Κέντρο Υγείας Κιάτου

Σκηνές άγριας βίας έζησαν στο Κέντρο Υγείας Κιάτου τόσο το νοσηλευτικό προσωπικό όσο και οι ασθενείς που βρέθηκαν εκεί χθες Τετάρτη 14 Ιουλίου. Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Τετάρτης ένας άνδρας έσπασε την τζαμαρία στην κεντρική είσοδο του κτιρίου, επιτέθηκε με φαλτσέτα στον νοσηλευτή και τον τραυμάτισε στο χέρι.

Στο σημείο έσπευσαν η ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κορινθίας) και περιπολικά του ΑΤ Κιάτου και τον συνέλαβαν.

Φωτογραφία: Vasilis Petropoulos-Facebook
Φωτογραφία: Vasilis Petropoulos-Facebook

Μετά την επίθεση που δέχτηκε, ο νοσηλευτής έκανε λόγο για παράνοια και υπόκοσμο σε σχετική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Χαρακτηριστικά σημείωσε τα παρακάτω:

“Η άλλη όψη του νομίσματος…Όταν είσαι στην θέση σου προκειμένου να σώσεις ή να βοηθήσεις τον συνάνθρωπο και εκεί έχεις να κάνεις με την παράνοια, με τον υπόκοσμο, με αυτόν που έρχεται για να δημιουργήσει φασαρία. Όταν για πολλοστή φορά σπάνε και δημιουργούν φθορές στο Κέντρο Υγείας Κιάτου. Όταν πας να τον σταματήσεις να μην φύγει ώσπου να έρθει η Αστυνομία και να αναλάβει. Όταν αυτός τραβάει φαλτσέτα και δυστυχώς σε πετυχαίνει ευτυχώς στο χέρι…Όταν τα βαρέα και ανθυγιεινά είναι ένα σύντομο ανέκδοτο για εμάς τους υγειονομικούς…”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis