Home design
home design

Στην Πάτρα η 4χρονη μικρούλα που επιχείρησε να την πνίξει η μάνα της

Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του “Χαμόγελου του Παιδιού” μεταφέρθηκε η 4χρονη μικρούλα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την αποκάλυψη ότι η μητέρα της επιχείρησε να την πνίξει για έναν αναπτήρα.

Το 4χρονο παιδί μετά την, εις βάρους της μητέρας του, καταγγελία για απόπειρα πνιγμού που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών μαζί με τα δυο αδέρφια του, ηλικίας τεσσάρων και δυο ετών αντίστοιχα, απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα στα Σεπόλια, όπου κατοικούσαν.

Μετά από τις καταγγελίες των γειτόνων και με την παρέμβαση εισαγγελέα, τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν σε εγκαταστάσεις του Χαμόγελου στη Πάτρα ενώ η μητέρα τους ζητούσε μέσω Facebook να βρεθεί μεγαλύτερο διαμέρισμα, καθώς και τρόφιμα και χρήματα για την οικονομική τους ενίσχυση.

Σύμφωνα με τον γιατρό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, Νίκο Κουδούνη, ο οποίος προσφέρθηκε εθελοντικά να τους βοηθήσει, είχαν καταφέρει να μαζέψουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, περίπου 3.000 ευρώ καθώς και αρκετές σακούλες με τρόφιμα και ρούχα, κάποια απ’ τα οποία πέταξε η μητέρα στα σκουπίδια, διότι δεν χωρούσαν στο σπίτι τους!

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis