home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΛακωνία

Απίστευτο μπλέξιμο: Προσπερνούν την έξοδο για Σπάρτη και πάνε προς Καλαμάτα

Επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης σχετικά με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η μικρή σήμανση στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη-Καλαμάτα της εξόδου Σπάρτης.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος η σήμανση στο συγκεκριμένο σημείο του αυτοκινητόδρομου δεν είναι επαρκής με αποτέλεσμα τα διερχόμενα αυτοκίνητα να προσπερνούν την έξοδο προς Σπάρτη και να κατευθύνονται προς Καλαμάτα και να ταλαιπωρούνται.

«Το θέμα είναι σημαντικό ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο όταν πληθώρα τουριστών επιθυμούν να επισκεφτούν τη Λακωνία», λέει ο κ. Παναρίτης και ζητά τον επανασχεδιασμό της σήμανσης στο εν λόγω σημείο «προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα καθυστέρησης και ταλαιπωρίας των διερχομένων αυτοκινήτων με προορισμό το νομό μας».

Η επιστολή:

«Σύμφωνα με μαρτυρίες τόσο των μελών μας όσο και τουριστών που επιθυμούν να επισκεφτούν τη Λακωνία, η σήμανση δεν είναι επαρκής με συνέπεια τα διερχόμενα αυτοκίνητα να προσπερνούν την έξοδο προς Σπάρτη και να κατευθύνονται προς Καλαμάτα και να ταλαιπωρούνται, χάνοντας και χρόνο στην ανεύρεση του τρόπου επιστροφής.

Το θέμα είναι σημαντικό ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο όταν πληθώρα τουριστών επιθυμούν να επισκεφτούν τη Λακωνία.

Παρακαλούμε θερμά όπως επανασχεδιάσετε τη σήμανση στο εν λόγω σημείο προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα καθυστέρησης και ταλαιπωρίας των διερχομένων αυτοκινήτων με προορισμό τη Λακωνία.»

.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button