home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτικήFeatured

Χρυσοχοΐδης σε Ανδριανό: 15 επιπλέον αστυνομικοί στο Κρανίδι

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και συζήτησαν ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας και αστυνόμευσης της Αργολίδας.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τον Υπουργό συζητήσαμε τα θέματα ενίσχυσης της ασφάλειας και αστυνόμευσης που απασχολούν την Αργολίδα. Έθεσα στον κ. Χρυσοχοΐδη την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας με προσωπικό και μέσα, μετά και τα αιτήματα που προέκυψαν από τη συνάντησή μου με τον Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού καθώς και με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, θέματα που έχω αναδείξει και με άλλες παρεμβάσεις μου.

Ο Υπουργός με διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, και εκτός από τις μεταθέσεις που έχουν ήδη υπογραφεί, από τον Σεπτέμβριο το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου θα ενισχυθεί με επιπλέον 15 αστυνομικούς που θα προέρχονται από υπηρεσίες εκτός Αργολίδας.

Διαβάστε ακόμα

Έθεσα επίσης στον Υπουργό το πρόβλημα των κλοπών μεταλλικών εξαρτημάτων από αντλιοστάσια και ανεμομίκτες, μετασχηματιστών του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και μεγάλου μήκους καλωδίων φωτισμού οδικών κόμβων, με αποτέλεσμα λόγω του μη φωτισμού να υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι για τους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς.

Ακόμη ενημέρωσα τον Υπουργό για τα κρούσματα κλοπών ακόμη και σε αγρότες την ώρα που αυτοί εργάζονται στα χωράφια τους.

Τέλος, συνεννοηθήκαμε με τον Υπουργό αμέσως μόλις το επιτρέψει το πρόγραμμά του να επισκεφθεί την Αργολίδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χρυσοχοΐδη για το σταθερό ενδιαφέρον του για τα ζητήματα αρμοδιότητάς του που απασχολούν τον τόπο μας και τη βούλησή του για την εξεύρεση των κατάλληλων λύσεων».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button