home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πασίγνωστη Αμερικανική σειρά έρχεται για γυρίσματα στην Αργολίδα

Η κινηματογραφική εταιρεία Bonne Foi Films προτίθεται να πραγματοποιήσει γυρίσματα στην Αργολίδα για λογαριασμό δημοφιλούς τηλεοπτικής αμερικάνικης σειράς. Για το λόγο αυτό υπήρξε συνάντηση εκπροσώπων της εταιρείας παραγωγών στο Ναύπλιο με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο

Κατά τη συνάντηση τέθηκε το θέμα της διευκόλυνσης των γυρισμάτων που αφορούν στον τρίτο κύκλο της γνωστής τηλεοπτικής σειράς, παραγωγής του αμερικανικού studio Paramount, που πρόκειται να λάβουν χώρα σε τοποθεσίες εντός των διοικητικών ορίων της Περιφερειακής μας Ενότητας και συγκεκριμένα σε περιοχή μεταξύ των Δήμων Επιδαύρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων.

H σειρά περιλαμβάνει μεγάλο και γνωστό καστ από την Ευρώπη και την Αμερική.

Όπως επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος: «Η πραγματοποίηση των γυρισμάτων στη χώρα μας, και πόσο μάλλον στην Αργολίδα, αποτελεί τεράστια επιτυχία καθώς ανταγωνιστικοί προορισμοί για τα εν λόγω γυρίσματα υπήρξαν η Τουρκία και η Κροατία».

«Η παγκόσμια διανομή της σειράς θα αποτελέσει μεγάλη τουριστική προβολή για την Αργολίδα στο εξωτερικό και θα συμβάλει στην ήδη θετική εικόνα για την προσέλκυση όσων θέλουν να ανακαλύψουν τη μαγεία του ελληνικού τοπίου», προσθέτει ο κ. Μαλτέζος.

Όπως άλλωστε υπογραμμίζει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη στήριξη όλων των μορφών τουρισμού, παραδοσιακών και εναλλακτικών. Μορφή εναλλακτικού τουρισμού είναι και ο ταχέως αναπτυσσόμενος πλέον και στη χώρα μας κινηματογραφικός τουρισμός».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis