home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Αυτή η ειδικότητα έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό

Άφησαν απλήρωτους τους εργάτες σε συσκευαστήριο στο Κουρτάκι

Η ομάδα παραγωγών της Αργολίδας ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) Άργους και του διευθυντή του Φίλιππου Δελή να ενισχύσει και να προβάλει την αναγκαιότητα επαγγελματικής κατάρτισης των νέων της περιοχής στον αγροτικό και μεταποιητικό τομέα.

Το Δ.ΙΕΚ προτείνει για την επικείμενη χρονιά μια πολύ χρήσιμη για την περιοχή ειδικότητα, «Στέλεχος επιχειρήσεων τυποποίησης – μεταποίησης – εμπορίας αγροτικών προϊόντων». Μία ειδικότητα που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό, καθώς οι επιχειρήσεις της Αργολίδας που ασχολούνται με τον δευτερογενή αγροτικό τομέα είναι αρκετές και έχουν ανάγκη από νέους ανθρώπους και κυρίως εξειδικευμένο πρσωπικό που δεν θα χρειάζεται να εκπαιδευτεί από την αρχή στο αντικείμενο.

Η ειδικότητα αφορά στον δευτερογενή τομέα παραγωγής αγροτικών προϊόντων, με τον απόφοιτο της ειδικότητας να εκπαιδεύεται ώστε να συμμετέχει σε όλο το φάσμα λειτουργιών της εμπορίας αγροτικών προϊόντων (αποθήκευση, συσκευασία, διακίνηση, επεξεργασία στοιχείων, τιμολόγηση, υποστήριξη διοικητικής λειτουργίας μεταποιητικής επιχείρησης).

Η ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ ενθαρρύνει τους νέους και τις νέες της περιοχής να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδικότητα (https://forms.gle/8yYDEmmR3J6YAE1K9) καθώς οι προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης είναι ισχυρές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis