home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ποιος είναι ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας που έφτασε στο Ναύπλιο με μυθικό σκάφος

Aviva στο Ναύπλιο

Παρέλαση δισεκατομμυριούχων στο λιμάνι του Ναυπλίου, με σκάφη που κρύβουν πολλά μυστικά μέσα τους.

Το πρωί της Τετάρτης ένα πανέμορφο μυθικό σκάφος, το Aviva, έδεσε στην προβλήτα απέναντι από τον σταθμό του τρένου, τραβώντας τα βλέμματα. Το γαλάζιο σκαρί, μήκους 98 μέτρων, είναι ιδιοκτησίας του ζάμπλουτου Τζο Λιούις της Τότεναμ, του ισχυρού άντρα των «πετεινών», ενός από τους πλουσιότερους στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την περιουσία του να ξεπερνάει τα 4.3 δισεκατομμύρια λίρες.

Ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία που έχει στην κατοχή του είναι και το υπερπολυτελές γιοτ αξίας 113 εκατ. Λιρών. Ο 83χρονος μεγιστάνας περνάει το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου μέσα στο «Αβίβα», όπως είναι χαρακτηριστικά το όνομα του πλοίου, το οποίο έχει φυσικά όλες τις ανέσεις που χρειάζεται το αφεντικό της Τότεναμ.

Aviva στο Ναύπλιο
ΦΩΤΟ anagnostis

Το υπερπολυτελές γιότ διαθέτει μεταξύ άλλων γήπεδο τένις, διαστάσεων 20 μέτρων, αφού ο Τζο Λιούις λατρεύει το τένις και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Φυσικά δεν λείπουν οι υπερπολυτελείς σουίτες, ένα υπερσύγχρονο γραφείο για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Τζο Λιούις, δωμάτια για να φιλοξενεί τους καλεσμένους του, πλατφόρμα που «πέφτει» και γίνεται σαν μια μικρή παραλία μέσα στη θάλασσα και φυσικά τζετ σκι για να απολαμβάνει ο ίδιος και οι φίλοι – συνεργάτες του τις βόλτες τους στα γαλάζια νερά.

Το «Αβίβα» είναι made in Germany και χρειάστηκαν τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του, ενώ έχει τη δυνατότητα να κινείται με ηλεκτρική ενέργεια.

“Δεν είναι μόνο μια αλλαγή lifestyle για τον ιδιοκτήτη, αλλά και για το πλήρωμα, αφού πρόκειται για την μεγαλύτερη αίθουσα γυμναστικής που υπάρχει μέσα σε οποιοδήποτε γιοτ. Το προσωπικό ενθαρρύνεται να παίζει με τον ιδιοκτήτη και τους καλεσμένους του και όταν το κορτ δεν χρησιμοποιείται για τένις, το δίχτυ αφαιρείται και το πλήρωμα παίζει ποδόσφαιρο ή χρησιμοποιεί άλλον εξοπλισμό γυμναστικής στον χώρο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια αθλητική αρένα”, αναφέρει ο σχεδιαστής του Aviva, Ρέιμοντ Λάνγκτον, για το γήπεδο τένις διαστάσεων 20x10x6.65 (μήκος, πλάτος, ύψος).

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis