home design 800x400
home design 1170Χ320

Θέλει να γίνει μιντιάρχης ο Κωστούρος;

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Θέλει να γίνει μιντιάρχης ο Κωστούρος;

Όψιμος μιντιάρχης θέλει να γίνει ο δήμαρχος του Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος λένε οι πολιτικοί του αντίπαλοι βλέποντας συγκεκριμένες και μη συνηθισμένες κινήσεις του δημάρχου που στόχο έχουν να προβάλλει τις δράσεις του. Κανένας όμως δεν ξέρει τις βλέψεις του δημάρχου, ο οποίος ξοδεύει πολύ από το χρόνο του για την προβολή του με μεθόδους όμως που περιορίζονται στα ανέκαθεν προσφιλή του κοινωνικά δίκτυα και κυρίως μέσα από προφίλ, σελίδες και ομάδες του facebook, που ενημερώνονται σχεδόν καθημερινά.

Φυσικά διατηρεί και ιστοσελίδες, όπως αυτή που φέρει το όνομά του και μία ακόμα με το όνομα της παράταξής του, οι οποίες όταν το επιβάλει η επικαιρότητα ανανεώνονται.

Ο δήμαρχος Ναυπλίου είναι παράλληλα από τους λίγους δημάρχους στην Ελλάδα, που ο δήμος του δεν αποστέλλει δελτία Τύπου (ο anagnostis έχει να λάβει δελτίο τύπου από το δήμο Ναυπλιέων αρκετά χρόνια), αλλά ανακοινώνει ακόμα και τα πλέον σοβαρά θέματα από το Facebook, ενώ μερικές φορές παρατηρείται κάποια ανακοίνωση να γίνεται μεμονωμένα από κάποια ή κάποιες ιστοσελίδες και όχι από το σύνολο του Τύπου. Παρά την προσπάθεια υποβάθμισης όμως της παροχής ενημέρωσης σε όλα ανεξαιρέτως τα Μέσα Ενημέρωσης δεν απουσιάζει η προβολή θεμάτων του Ναυπλίου πρώτα σε διαφαινόμενα ως προσφιλή του ΜΜΕ και στη συνέχεια από τα υπόλοιπα, που αναζητούν με ρεπορτάζ τις ειδήσεις από την πόλη.

Σνομπάρει ή φοβάται;

Γενικά ο Κωστούρος παρότι είναι γνωστό ότι επιθυμεί την προβολή του, αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι να δίνει προσωπικές συνεντεύξεις στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, εκτός των όποιων συνεντεύξεων Τύπου που παρίσταται ο ίδιος, όπου όμως η θεματολογία περιορίζεται σε προγράμματα κυρίως πολιτιστικών εκδηλώσεων, τις οποίες διοργανώνει με επιτυχία η Μαρία Ράλλη.

Ενθουσιάζεται όμως και αναπαράγει δηλώσεις που τυχαίνει να δώσει σε Αθηνοκεντρικά ΜΜΕ ή ξένα με την περιοχή μέσα. Σνομπάρει, υποβαθμίζει ή φοβάται τα τοπικά ΜΜΕ;

Προσκολλάται

Παρακολουθώντας κανείς την πορεία του δημάρχου αντιλαμβάνεται ότι ο Δημήτρης Κωστούρος κατά καιρούς προσκολλάται σε συγκεκριμένα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, αν μπορεί να συμπεράνει κανείς αυτό, από την μονομερή προβολή που τυγχάνει ο ίδιος ή θέματα από δράσεις του ή δράσεις του δήμου, τα οποία αγνοεί το υπόλοιπο κομμάτι του συνόλου των Μέσων Ενημέρωσης.

Μάλιστα, πριν από καιρό κυκλοφορούσε στην δημοσιογραφική πιάτσα, ότι έχει αγοράσει ιστοσελίδα που ασχολείται κυρίως με θέματα του Ναυπλίου και της Αργολίδας, κάτι το οποίο όμως δεν φαίνεται να ευσταθεί, αφού η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που μέχρι πρόσφατα είχε …κομμένη από τις στήλες της κάθε φωνή που ήταν αντίθετη με το δήμαρχο, πλέον έχει αρχίσει να αποστασιοποιείται. Όμως εντελώς συμπτωματικά (;) και ταυτόχρονα ξεκίνησε η μονομερής προβολή του δημάρχου από άλλη τοπική ιστοσελίδα, με πανομοιότυπο τρόπο που γινόταν μέχρι τώρα, από την άλλη που αποστασιοποιήθηκε.

Τελικά θέλει να γίνει μιντιάρχης ο δήμαρχος του Ναυπλίου, ή όλα αυτά είναι τυχαία;

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis