home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα-Κορινθία: Τι ‘χες Γιάννη; Τι ‘χα πάντα – Χειροπέδες για κάνναβη

Τι ‘χες Γιάννη; Τι ‘χα πάντα. Αυτή η παροιμία ταιριάζει στους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας, αφού το ημερήσιο αστυνομικό δελτίο του περιλαμβάνει απαραιτήτως συλλήψεις λόγω κατοχής ή καλλιέργειας κάνναβης.

Έτσι, χθες (30.6.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο 21χρονοι ημεδαποί, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Αντίστοιχα, στην Κορινθία, χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας.

Χειροπέδες για απάτη

Παράλληλα, εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 22.5.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, για απάτη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis