home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΨυχαγωγία

Καλό Μεσημεράκι: Κόκκινο χαλί για την Κουρτέλη έστρωσε ο Μουτσινάς

Στην τελευταία για φέτος εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» εμφανίστηκε η δημοσιογράφος από την Αργολίδα Κατερίνα Κουρτέλη. Συνοδευόμενη από δύο ακόμα δημοσιογράφους από περιφερειακά κανάλια, τις Κόντη και Καλπουζάνη έκαναν αστραφτερή είσοδο στο πλατό, με το Νίκο Μουτσινά να τις υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο.

Οι τρεις τους περπάτησαν στο κόκκινο χαλί που είχε ετοιμάσει αποκλειστικά για εκείνες η εκπομπή καθώς καθ’ όλη την διάρκεια του έτους ήταν «τιμώμενα πρόσωπα» για τις στιλιστικές τους επιλογές.

Και όπως φαίνεται το απόλαυσαν ιδιαίτερα.

Καλό καλοκαιράκι

Από την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά πέρασαν διάφοροι τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές, μεταξύ αυτών ο Αντώνης Ρέμος και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τελευταίος στο πλατό εμφανίσθηκε ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος διασκέδασε το τηλεοπτικό κοινό με τις επιτυχίες του. Όταν ήρθε η στιγμή ο Νίκος Μουτσινάς να αποχαιρετήσει το κοινό, κοίταξε την κάμερα και είπε:

«Νιώθω γεμάτος και πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να διασκεδάσατε, εμείς το κάψαμε το πελεκούδι. Θέλω να ευχηθώ ένα καλό καλοκαίρι σε όλους, όπως το φαντάζετε ο καθένας. Ήρεμο. Να είστε ήρεμοι και λίγο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας πριν προλάβουν και το κάνουν οι άλλοι. Να αγαπάτε τον εαυτό σας και να είστε αυτοί που γουστάρετε να είστε. Δεν έχετε κανένα θέμα, κανένα πρόβλημα. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη εδώ στην καναλάρα. Καλό καλοκαιράκι».

https://www.youtube.com/watch?v=JL_KUTmJArM&ab_channel=Zappitshow

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button