home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το δίκτυο ύδρευσης στο Βιβάρι και το …συντριβάνι του Μπακογιάννη

Ένα θέμα που αφορά το δίκτυο ύδρευσης στο Βιβάρι και την Κάντια θέτει με ανάρτησή του ο Κώστας Καρούντζος, τονίζοντας πως υπάρχουν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία λόγω του ότι οι σωλήνες είναι επιφανειακοί και η αποκατάσατση των βλαβών δεν γίνεται όπως πρέπει.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει:

«Κίνδυνος για ατύχημα κίνδυνος για την δημόσια υγεία. Το δυκτιο ύδρευσης Βιβαρίου – Κάντιας στο ύψος του οικισμού Λεύκας. Τα λάστιχα είναι επιφανειακα έτσι αποφάσισε ο εργολάβος έτσι έκανε Ποιος αποφάσισε να παραλάβει αυτό το Έργο έτσι; Οι πιέσεις είναι πολλές, γύρω στις 16 ατμόσφαιρες, υπάρχουν βλάβες καθημερινά στο συγκεκριμένο σημείο. Σας παραθέτω φωτογραφίες πως είναι και κάπως έτσι γίνεται η αποκατάσταση της βλάβης από τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Ναυπλιέων με αποτέλεσμα να εχει γεμίσει με συνδετήρες μεταλλικους με διάφορους συνδετήρες μεταλλικούς καλής ποιότητας και με συνδετήρες όχι καλής ποιότητας κάθε 10 μέτρα. Εμείς σαν απλοί πολίτες δεν πρέπει να γνωρίζουμε η κάθε βλάβη σε αυτό το σημείο πόσο ακριβώς κοστίζει; Διότι πράγματι βλέπουμε συνδετήρες μεταλλικούς καλής ποιότητας συνδετήρες όχι καλής ποιότητας. Σήμερα (σσ. χθες) πάλι βλάβη, τα ίδια ο δρόμος είχε πραγματικά μετατραπεί το νερό έτρεχε σαν το συντριβάνι του Μπακογιάννη στην Αθήνα. Δώστε λύσεις βιώσιμες πρώτου γίνει κάνα τροχαίο ατύχημα σοβαρό και έχουμε απώλεια ανθρώπινης ζωής».

Όπως επισημαίνει ο πολίτης σε άλλη του ανάρτηση:

«Αυτό το δίκτυο ύδρευσης καταλήγει σε οικίες σε βίλες επάνω στο βουνό στον οικισμό Λευκά Βιβάριου Δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης; Μπορεί κάποιος ασυνείδητος να ρίξει κάτι και να μολυνθεί το νερό που οι σωλήνες ύδρευσης είναι επιφανειακες. Σωλήνες ύδρευσης επιφανειακές δεν απαγορεύεται αυτό; Τέλος πάντων εύχομαι αμεσα οι αρμόδιοι φορείς του Δήμου Ναυπλιέων να δώσουν επιτέλους λύση βιώσιμη. Πριν να είναι πολύ αργά».

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις φωτογραφίες που μας απεστάλησαν:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis