home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ξυλοδαρμός Ρουμάνου στο Άργος: Ποιόν καίει το βίντεο της αστυνομίας

Δεν βάζουν μυαλό οι Ναυπλιώτες - Έγινε πάρκινγκ η Πλατεία Δικαστηρίου

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης οι πέντε κατηγορούμενοι, μετά το επεισόδιο της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς στο Άργος, που είχε ως αποτέλεσμα ένας 36χρονος Ρουμάνος, πατέρας ανήλικου κοριτσιού, να βρεθεί σοβαρά χτυπημένος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή.

Ποιόν καίει το βίντεο

Εντωμεταξύ, ένα νέο στοιχείο προστέθηκε στη δικογραφία: Ένα βίντεο στο οποίο – σύμφωνα με πληροφορίες – έχει καταγραφεί μέρος του ξυλοδαρμού του Ρουμάνου. Στο βίντεο αυτό, το οποίο κατατέθηκε σήμερα από την αστυνομία, αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερη σημασία οι δικαστές, αφού πιθανότατα θα βγάλουν σημαντικά συμπεράσματα αναφορικά με τους φερόμενους ως δράστες του ξυλοδαρμού και θα δουν αν φαίνεται αυτός που έδωσε τα δυνατά χτυπήματα στον Ρουμάνο, που επέφεραν το γνωστό αποτέλεσμα.

Οι δύο από τους πέντε αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή. Ένας από τους κατηγορούμενους για πλημμελήματα είχε αφεθεί αφέθηκε ελεύθερος, καθώς είναι τραυματίας από προηγούμενη συμπλοκή.

Ανάστατο το Άργος

Την ίδια ώρα ανάστατη είναι η κοινωνία του Άργους, με ό,τι συνέβη, και ήδη έχει ανοίξει θέμα συζήτησης στην πόλη με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, ώστε στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς τα βράδια να μην επικρατεί αυτή η κατάσταση.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis