home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Είχε προηγηθεί και άλλος καυγάς με Αιγυπτίους, πριν χτυπηθεί ο Ρουμάνος

Δικαστήριο Ναυπλίου: Προτομές Τερτσέτη και Πολυζωίδη

Ανάστατη είναι η ήσυχη τοπική κοινωνία του Άργους, από τους συνεχόμενους καυγάδες, που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην πόλη και παρακολουθεί την εξέλιξη της ιστορίας με τον βαριά τραυματισμένο Ρουμάνο που νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης και τους πέντε ντόπιους νεαρούς που απολογούνται στην ανακρίτρια Ναυπλίου το πρωί της Πέμπτης.

Εντωμεταξύ, νέα στοιχεία προκύπτουν από τη δικογραφία για την υπόθεση του ξυλοδαρμού, όσο πλησιάζει η ώρα να απολογηθούν στην ανακρίτρια Ναυπλίου οι Αργείοι που κατηγορούνται για το περιστατικό της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς.

Το επεισόδιο της Κυριακής

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις που έχουν γίνει, είχε προηγηθεί στις 20 Ιουνίου άλλο επεισόδιο, αυτή τη φορά μεταξύ Αιγυπτίων κα Αργείων στο Άργος. Κάποιος σύμφωνα με καταθέσεις κρατούσε μαχαίρι. Σε εκείνο το περιστατικό βασίζεται εν μέρει η υπερασπιστική γραμμή κάποιων εκ των κατηγορουμένων δίνοντας μια διαφορετική εκδοχή, ότι δηλαδή οι Αιγύπτιοι χτύπησαν εκείνη τη φορά τους Αργείους για άλλο θέμα άσχετο με την κόρη του Ρουμάνου.

Απούσα η αστυνομία

Ερευνώνται πάντως τα αίτια που δημιουργούν αυτούς τους καυγάδες στο φιλήσυχο Άργος, αναστατώνοντας μια ολόκληρη πόλη και στέλνοντας στο νοσοκομείο έναν άνθρωπο. Επίσης, σημασία έχει και η στάση της αστυνομίας που γνωρίζει τί συμβαίνει τα βράδια μεταξύ διαφόρων ομάδων και περιμένει δραματικές εξελίξεις για να δράσει.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν βέβαια ότι με έναν εκ των Αιγυπτίων διατηρούσε φιλική σχέση η κόρη του Ρουμάνου, ενώ εξετάζεται αν στο πρώτο αυτό επεισόδιο συμμετείχε και ο πατέρας της που την επόμενη μέρα στο επεισόδιο που ακολούθησε τραυματίστηκε βαριά.

Η συνέχεια, φαίνεται ότι δόθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας, με τους φερόμενους ως δράστες για τον ξυλοδαρμό του Ρουμάνου να συλλαμβάνονται μετά από μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στη συνέχεια στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μέχρι την απολογία τους που αναμένεται να γίνει αύριο Πέμπτη.

Οι δύο από τους πέντε αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis