home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τί ήθελε στον Κολοσούρτη το αγωνιστικό Ford Fiesta 600+ ίππων που έπεσε στο γκρεμό;

Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας

Σοβαρά ερωτηματικά τίθενται σχετικά με την κυκλοφορία ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου στο δρόμο, που μάλιστα ενεπλάκη σε ατύχημα και γι΄ αυτό το λόγο το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει και η εξειδικευμένη ιστοσελίδα newsauto, επικαλούμενη τοπικές ιστοσελίδες ο οδηγός πραγματοποιούσε δοκιμές με υψηλές ταχύτητες σε έναν δρόμο που έχει χρησιμοποιηθεί (έως και πέρυσι) ως ειδική διαδρομή του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων (ανάβαση Αχλαδόκαμπου).

Παρά την άσχημη έξοδο ο οδηγός βγήκε από το αγωνιστικό Ford Fiesta 2.0 turbo χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Άργους για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι καλά στην υγεία του…

Χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας

Το συγκεκριμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο το οποίο φέρει αγωνιστικό εξοπλισμό έχει ισχύ που ξεπερνά τους 600 ίππους και είναι το ίδιο με το οποίο συμμετέχει ο οδηγός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων.

Το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν από την ανάβαση Ριτσώνας που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου. Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο αγωνιστικό όχημα δεν έφερε καθόλου πινακίδες κυκλοφορίας (ούτε αγωνιστικές) ενώ έχουν βεβαιωθεί σωρεία παραβάσεων. Σε επικοινωνία που είχε το Newsauto με το τμήμα Τροχαίας Άργους και σε ερώτηση, αν είχε δοθεί σχετική άδεια για δοκιμές, η απάντηση που λάβαμε ήταν αρνητική.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο οδηγός του αγωνιστικού είναι καλά στην υγεία του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis