home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Άργος: Ο Καμπόσος κλείνει τα δημοτικά σχολεία λόγω ζέστης

Δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη τα δημοτικά σχολεία στο Άργος, λόγω καύσωνα.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος αποφάσισε πριν λίγο την αναστολή της λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Άργους – Μυκηνών για την Πέμπτη 24/06/2021, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί σταθμοί του Δήμου, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Από την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη 24/6, εξαιρούνται οι μαθητές των τμημάτων της ΣΤ Δημοτικού που δίνουν εξετάσεις για την εισαγωγή τους στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 χρόνια κάθονται οι δάσκαλοι,,κάθησαν και την αργία της Δευτέρας ,δούλεψαν τρίτη τετάρτη αρκετά ,,καλο Σεπτέμβρη πλέον και απο Οκτώβρη μέσα πάλι μέχρι τον Μάη,,,, ωραίες δουλειές το Δημόσιο,επιχειρηματίες χωρίς κεφάλαια, και ζήσε εσύ εργατάκο με επιδόματα πείνας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μόνο στο elada γίνονται αυτά!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε ακόμα

Back to top button