home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΜεσσηνίαΚοινωνία

Θρήνος στην Κυπαρισσία για το θάνατο 52χρονου πυροσβέστη

Θύμα τροχαίου δυστυχήματος έπεσε αργά χθες το βράδυ ένας 52χρονος πυροσβέστης, στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 52χρονος πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης επέβαινε σε όχημα του πυροσβεστικού κλιμακίου Κυπαρισσίας, το οποίο επέστρεφε από δασική περιπολία στην περιοχή της Ελαίας Μεσσηνίας.

Κάποια στιγμή ο 52χρονος κατέβηκε από το πυροσβεστικό όχημα και τότε παρασύρθηκε, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, θα διενεργηθεί προανάκριση και ένορκη διοικητική εξέταση για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 52χρονου.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1969 και κατατάχτηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα αρχικά ως Εποχικός Υπάλληλος το 2003, ενώ από το έτος 2012 υπηρετούσε ως Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης. Ήταν έγγαμος με τρία παιδιά και υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας. Απεβίωσε τις βραδινές ώρες της 18ης Ιουνίου 2021.

Το συλλυπητήριο μήνυμα από τον Αρχηγό της Πυροσβετικής

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο του Πυροσβέστη Πενταετούς Υποχρέωσης Μπούρα Κανέλλου, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης αναφέρει:

«Σύσσωμη η Πυροσβεστική οικογένεια θρηνεί για την απώλεια ενός Πυροσβέστη που, κατά την θητεία του στο Πυροσβεστικό Σώμα, υπηρέτησε με ηρωισμό και αυτοθυσία για την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος. Έτσι και εχθές το βράδυ, επιστρέφοντας στην υπηρεσία του από δασική περιπολία, εντελώς απροσδόκητα και αιφνιδιαστικά έφυγε από κοντά μας.

Ευχαριστούμε τον Κανέλλο, για την δεκαoκταετή προσφορά του στην αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο ζήλος, η ακέραιη συνέπειά του και η σπουδαία συμβολή του καταλείπουν σε όλους εμάς μνήμη γενναιότητας και ηρωισμού.

Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και σας διαβεβαιώνω ότι σύσσωμη η Πυροσβεστική Οικογένεια δεν ξεχνά και πάντα θα τιμά τη μνήμη του δικού της παιδιού!»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button