home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑχαΐαFeaturedFirst Featured

Σοκ στα Καλάβρυτα: 56χρονη πέθανε αμέσως μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου της Pfizer

Μία 56χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της λίγα λεπτά αφότου έκανε τη δεύτερη δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού στα Καλάβρυτα. Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Ιουνίου και ήδη ελέγχεται αν ο θάνατος της 65χρονης σχετίζεται με τον εμβολιασμό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 56χρονη αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατέρρευσε στον προθάλαμο αναμονής του νοσοκομείου έπειτα από αλλεργικό σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ήταν μόνιμη κάτοικος Αθηνών και είχε μεταβεί στην Κέρτεζη Καλαβρύτων, που ήταν ο τόπος καταγωγής της, προκειμένου να περάσει την περίοδο της καραντίνας και να προστατευτεί από τον κορωνοϊό.

Ερευνάται από το νοσοκομείο και τις αρμόδιες υπηρεσίες εάν συνδέεται ο θάνατός της με το εμβόλιο της Pfizer, με το οποίο και εμβολιάστηκε.

Το χρονικό του τραγικού θανάτου

Η γυναίκα είχε ραντεβού για εμβολιασμό σήμερα στις 10 το πρωί στο Κέντρο Υγείας Καλαβρύτων. Δέκα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της κι ενώ βρισκόταν στην αίθουσα αναμονής, παραπονέθηκε για πόνο «σαν κάψιμο» στον θώρακα και την πλάτη, και κατέρρευσε. Κατέληξε έπειτα από μια ωρα κι ενώ είχαν γίνει προσπάθειες ανάνηψης και τελικά διασωλήνωσης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είναι πιθανό η γυναίκα να υπέστη καρδιακό επεισόδιο με πνευμονικό οίδημα. Ιατρική ομάδα έσπευσε να τη βοηθήσει, αλλά δυστυχώς, η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε.

Επίσης, η γυναίκα κατά πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα. Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Δεν μπορούν να το πιστέψουν οι χωριανοί

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στο χωριό Κέρτεζη Καλαβρύτων από τον αιφνίδιο θάνατο της 56χρονης γυναίκας.

Η γυναίκα μαζί με τον σύζυγο της είχαν εγκαταλείψει πριν από ένα χρόνο την μόνιμη κατοικία τους στην Αθήνα και είχαν μεταβεί στο σπίτι που διατηρούσαν στην Κέρτεζη, προκειμένου να προφυλαχτούν από την πανδημία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 56χρονη ήταν συνταξιούχος και είχε χάσει πριν λίγα χρόνια ένα από τα δυο της παιδιά σε τροχαίο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button