home design 800x400

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκλεισε «πρώτη θέση» στο Ναύπλιο

Αντιμέτωποι με μία ευχάριστη έκπληξη είχαν βρεθεί κάτοικοι και επισκέπτες στο Ναύπλιο την Τρίτη 25 Μαΐου, καθώς ο πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος εθεάθη στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης για τα γυρίσματα του τελευταίου του βίντεο κλιπ.

Το νέο του τραγούδι με τίτλο «Πρώτη Θέση», κυκλοφορεί αύριο 18 Ιουνίου και ήδη κυκλοφόρησε σχετικό teaser.

https://www.youtube.com/watch?v=ZUPhjtiF8pc

Τα γυρίσματα στο Ναύπλιο

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Οικονομόπουλος είχε τραγουδήσει σε παραλιακό μαγαζί της Αργολίδας τον Ιούλιο 2017, σε μία εμφάνιση όπου είχε γίνει το αδιαχώρητο.

Με την επιστροφή του στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στην Παλιά Πόλη, γύρω από το Βουλευτικό. Μάλιστα δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του που τον είχαν αναγνωρίσει και ζήτησαν να βγάλουν μαζί του μία σέλφι.

Το τραγούδι και το μοντέλο

Το νέο του τραγούδι «Πρώτη θέση» κυκλοφορεί αύριο. Η Βικτόρια Κνις είναι το μοντέλο που βρέθηκε στην αγκαλιά του τραγουδιστή και φυσικά το αποτέλεσμα είναι …εκρηκτικό!

Το νέο κομμάτι του Νίκου Οικονομόπουλου έρχεται να μας «παρασύρει» άλλη μια φορά, μέσα από τους στίχους και το τέμπο του νέου του τραγουδιού, που αναμφισβήτητα θα γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού.

«Με το νέο μου τραγούδι θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ανάγκη που έχουμε όλοι για περισσότερο χαμόγελο και παραπάνω αισιοδοξία. Να έχετε στην αγκαλιά σας μόνο όσες και όσους σας κάνουν να γίνεστε καλύτεροι άνθρωποι. Όσοι το κάνουν αυτό πρέπει να έχουν στην καρδιά σας την … Πρώτη Θέση» σχολίασε ο Νίκος Οινονομόπουλος στον λογαριασμό του στο facebook.

Σχόλια

Exit mobile version