home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΗλεία

Ηλεία: Την έσωσε η πεθερά από τα νύχια του άνδρα της

Κυριολεκτικά από τα νύχια του άνδρα της έσωσε μια 24χρονη κοπέλα από την Ηλεία, η πεθερά της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγός της την ξυλοκόπησε αλύπητα και μάλιστα μπροστά στο μόλις δύο μηνών βρέφος τους, στην περιοχή του Ανθοπύργου στην Ηλεία.

Τον τελευταίο καιρό, ο 25χρονος ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα είχε σταματήσει να λαμβάνει την φαρμακευτική του αγωγή, με αποτέλεσμα τα βίαια ξεσπάσματα.

Έτσι, λίγο μετά τις 11 τη νύχτα της Τρίτης 15 Ιουνίου, επιτέθηκε στην 24χρονη σύζυγό του και την χτύπησε με κάποιο αμβλύ όργανο στο κεφάλι, με πρωτοφανή αγριότητα.

Από τα χέρια του την γλίτωσε η πεθερά της, η οποία επενέβη και απομάκρυνε την χτυπημένη γυναίκα, καθώς και το μωράκι. Στο σπίτι της οικογένειας έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αφού ο καβγάς είχε σηκώσει στο πόδι την περιοχή και υπήρχε και φόβος ότι ο 25χρονος μπορεί να προχωρήσει σε κάτι χειρότερο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν αιμόφυρτη τη νεαρή μητέρα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για τις πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βίας, ενώ παράλληλα διέταξε την εξέτασή του από ψυχίατρο που θα αποφανθεί αν χρειάζεται να εγκλειστεί σε ίδρυμα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button