home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Οίκος Dior: Τί έραψε ο Τζονευράκης για το Καλλιμάρμαρο – Live στο Άργος

Αριστείδης Τζονευράκης

Ένα σακάκι και μια σάκα Dior χρησιμοποιώντας τη μοναδική μέθοδο με την οποία στολίζει, δίνοντάς τους συγχρόνως σχήμα, φορέματα και αξεσουάρ θα παρουσιάσει απόψε στις 9 το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο της Αθήνας, ο γνωστός Αριστείδης Τζονευράκης που ανακάλυψε ο οίκος Dior στο Άργος, και αναμένεται να παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Ο Αριστείδης Τζονευράκης υπογράφει ένα από τα ενδύματα που παρουσιάζει ο διεθνής Οίκος Υψηλής Ραπτικής Dior.

Για τη συλλογή Cruise 2022 του Dior, η Μαρία Γκράτσια Κιούρι επέλεξε να εξερευνήσει τρεις ελληνικές πόλεις, μεταξύ των οποίων και το Άργος. (οι άλλες πόλεις είναι το Σουφλί και η Καλαμάτα. Εμπνευσμένη από τον πλούτο των μουσείων τους και τη λεπτή γνώση που συντηρούν, η καλλιτεχνική διευθύντρια των γυναικείων συλλογών Dior θέλησε, με αφορμή αυτή την επίδειξη Dior, συνομίλησε με τοπικούς τεχνίτες και ατελιέ, τιμώντας πανηγυρικά τις πολύτιμες τεχνικές τους.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναρπαστικών ταξιδιών, η Μαρία Γκράτσια Κιούρι συνάντησε τον Άρη Τζονευράκη, ράφτη και κεντητή. Η επίσκεψη στο εργαστήρι του κοντά στο Άργος, ήταν καθοριστική για την καλλιτεχνική διευθύντρια, η οποία του ανέθεσε να κεντήσει ένα σακάκι και μια σάκα Dior χρησιμοποιώντας τη μοναδική μέθοδο με την οποία στολίζει, δίνοντάς τους συγχρόνως σχήμα, φορέματα και αξεσουάρ.

Αναφέρει σχετικά το wwd: «Chiuri tapped Aris Tzernovakis, a tailor and embroiderer based near Argos in southern Greece, to embroider a classic Bar jacket and her signature Book tote bag, and artist Christiana Soulou to make drawings of female figures from mythology that appear in the folds of dresses».

Στην Καλαμάτα η Μαρία Γκράτσια Κιούρι επισκέφθηκε επίσης τη συλλογή παραδοσιακών ελληνικών ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια», τιμώντας πανηγυρικά αυτή την ανεκτίμητη κληρονομιά την οποία και θέλει να μεταδώσει στις νεότερες γενιές μέσω των πολιτιστικών ανταλλαγών που έφεραν στη ζωή αυτή τη συλλογή Cruise.

Ο Οίκος Dior για να τιμήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες τεχνίτες που θα δημιουργήσουν τα εντυπωσιακά φορέματα, θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους των περιοχών, όπου ζουν και εργάζονται οι Έλληνες δημιουργοί, να παρακολουθήσουν live σε ανοικτούς χώρους το εντυπωσιακό event στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Η προβολή στο Άργος θα γίνει απόψε το βράδυ 17 Ιουνίου στις 21.00 στην Πλατεία Αγίου Πέτρου, παράλληλα με την επίδειξη στην Αθήνα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis