home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πύργος: Βρέθηκαν Καλάσνικοφ σε αποθήκη συγγενούς κατηγορουμένου για τη δολοφονία στη Ζάκυνθο

περιπολικό

Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της εκτέλεσης του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο έφερε η έρευνα αστυνομικών σε αποθήκη συγγενικού προσώπου κατηγορούμενου όπου βρέθηκαν δύο Καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ασφάλεια Πύργου έκανε έρευνα σε μια παλιά αποθήκη που ανήκει στον πεθερό βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία Διονύση Κορφιάτη και εντόπισε δύο καλάσνικοφ.

Τα όπλα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια και η υπόθεση λαμβάνει άλλη διάσταση, καθώς πρέπει να ερευνηθεί για ποιο λόγο έκρυβε τα όπλα και αν έχουν σχέση με εγκληματικές ενέργειες.

Σημειώνεται ότι την προφυλάκιση ενός 39χρονου, από τους επτά συνολικά συλληφθέντες για τη δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία, αποφάσισαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέας.

Η απολογία του άρχισε περίπου στις 13:00 του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:00. Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του φερόμενου ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης και έκριναν τον κατηγορούμενο προσωρινά κρατούμενο.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο 39χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια του ΑΤ Ζακύνθου μέχρι να μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα.

Πηγή: patrisnews.com

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis