home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

M1000RR: Η αποκάλυψη της ισχυρότερης μοτοσυκλέτας BMW στο Ναύπλιο

M1000RR στο Ναύπλιο

Παρουσιάστηκε την Κυριακή στο Ναύπλιο η πρώτη μοτοσυκλέτα της BMW που έχει στο όνομά της το γράμμα M. Είναι η πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση της M1000RR.

Υψηλές επιδόσεις, υλικά προηγμένης τεχνολογίας, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και μοναδικότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: Η M RR είναι το πρώτο μοντέλο M της BMW Motorrad, όπως αναφέρει η εταιρεία.

M1000RR στο Ναύπλιο

Τα γονίδιά της προέρχονται απευθείας από τους επαγγελματικούς αγώνες. Ως M RR και M RR με πακέτο M Competition προσφέρει καθαρόαιμη αγωνιστική τεχνολογία για κορυφαίες επιδόσεις στους αγώνες, αλλά και για τους τελειομανείς που αναζητούν εκρήξεις αδρεναλίνης.

Ο κινητήρας της M RR έχει εξελιχθεί στους αγώνες και έχει τελειοποιηθεί για τον δρόμο. Αυξήθηκε η ιπποδύναμη του τετρακύλινδρου σε σειρά κινητήρα της RR: Για μεγαλύτερη ροπή στις μεσαίες στροφές. Επίσης, αυξήθηκε το όριο στροφών κατά 500 σ.α.λ. στις 15.100 σ.α.λ. Οι μπιέλες από τιτάνιο είναι ελαφρύτερες, τα ζύγωθρα είναι κατά 1,5 mm πιο στενά, το μήκος της χοάνης Airbox μειώθηκε για καλύτερη αλλαγή φορτίου: Εργασία ακριβείας για κάθε χιλιοστό δευτερολέπτου. Χρησιμοποιούνται σφυρήλατα έμβολα με 2 ελατήρια και εγκάρσια νεύρωση και κυλινδροκεφαλές με νέα γεωμετρία αυλών και ενισχυμένες βάσεις εδράνων. Το συνολικό αποτέλεσμα: μεγαλύτερη δυναμική και μειωμένη αδράνεια. Για να επιτευχθεί μια μικρότερη σχέση μετάδοσης, το γρανάζι αλυσίδας απέκτησε ένα επιπλέον δόντι, ενώ αυξήθηκε το μήκος αλυσίδας και το μεταξόνιο. Ο συμπλέκτης με λειτουργία anti-hopping λειτουργεί χωρίς αυτοϋποβοήθηση – η ιδανική λύση για τέλεια εκκίνηση στους αγώνες.

M1000RR στο Ναύπλιο

Οι φωτογραφίες από την 1η Πανελλήνια παρουσίαση M1000RR δημοσιεύτηκαν στο BMW Riders Club Of Greece / Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW το πρωί της Κυριακής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis