home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΠελοπόννησοςΚορινθίαΑρκαδίαΜεσσηνία

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε όλη την Πελοπόννησο

Συλλήψεις για ναρκωτικά πραγματοποίησε η Αστυνομία σε όλη την Πελοπόννησο, χθες Τρίτη 8 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν άτομα σε Αρκαδία, Μεσσηνία και Κορινθία για μικροποσότητες κάνναβης και ναρκωτικά δισκία.

Αναλυτικά, χθες Τρίτη 8 Ιουνίου συνελήφθη το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 24χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Ακόμη, συνελήφθησαν, το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 37 και 41 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν -15- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα ο 37χρονος προμηθεύτηκε από τον 49χρονο τα ανωτέρω δισκία έναντι χρηματικού ποσού. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Επιπλέον, συνελήφθησαν στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε -10- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακόμη, συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 74χρονος ημεδαπός, γιατί καλλιεργούσε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του -2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,8- μέτρου περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Τέλος, συνελήφθη σήμερα (9.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκαν -1- σουγιάς, τύπου πεταλούδα, με μήκος λάμας -10- εκατοστών και -1- ξύλινο ρόπαλο, συνολικού μήκους -70- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button