home design 800x400
home design 1170Χ320

Βραζιλιάνοι γλυκοκοιτάζουν την Ελαφόνησο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Βραζιλιάνοι γλυκοκοιτάζουν την Ελαφόνησο
Ο Άγιος Σπυρίδωνας Ελαφόνησος

Το ενδιαφέρον τους για την προβολή της Μήλου, της Τήνου , της Ελαφονήσου και της Πάργας εξέφρασαν οι παραγωγοί της Viralata Films, της ταξιδιωτικής τηλεοπτικής σειράς “Cris Pelo Mundo” της συνδρομητικής τηλεόρασης της Βραζιλίας, Travel Box.

Το κανάλι προσεγγίζει περισσότερα από 12 εκατομμύρια νοικοκυριά και οι ταξιδιωτικές εμπειρίες επικεντρώνονται στη γαστρονομία, τον αθλητισμό και την ανάδειξη διαφορετικών πολιτισμών.

Οι παραγωγοί της εκπομπής θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις τελικές συνεννοήσεις με τους εκπροσώπους των Δήμων για τα γυρίσματα στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαδικτυακών συναντήσεων που εγκαινιάζονται από την προσεχή Δευτέρα.

Οι συναντήσεις, στις οποίες θα μετάσχουν εκπρόσωποι και άλλων Δήμων, θα διαρκέσουν όλη την εβδομάδα και έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν με επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφους και από Ισραήλ, Ισπανία, Πορτογαλία και Κουβέϊτ και εντάσσονται στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ταξιδιωτικών ροών και πέρα από την αμιγώς τουριστική περίοδο.

Οι διαδικτυακές επαφές θα πραγματοποιηθούν μέσω της ειδικής πλατφόρμας (www.mtcgroup.gr) μέσω της οποίας έγιναν όλες οι προηγούμενες, από τον περασμένο Νοέμβριο έως και σήμερα, με έμφαση στη Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αυστρία, Ελβετία και άλλες χώρες με ειδικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, συμπληρωματικά με τις διαδικτυακές συμμετοχές σε εκθέσεις (Ferien Messe, ITB, IMTM) και στα workshops που οργανώθηκαν από το γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας και άλλους φορείς.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis