home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καμπανάκι Χαρδαλιά: Ποιες περιοχές της Πελοποννήσου βρίσκονται κάτω από το μέσο όρο εμβολιασμών

Εμβολιασμός για τον κορωνοϊό Covid-19

Στη σημασία της προόδου του εμβολιασμού για τη βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, παρουσιάζοντας παράλληλα τον νέο διαδραστικό επιδημιολογικό χάρτη που θα ισχύει στο εξής και μέσω του οποίου θα ενημερώνονται τόσο οι Έλληνες πολίτες, όσο και οι τουρίστες.

Αρχικά, ο κ. Χαρδαλιάς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για πέντε Περιφερειακές Ενότητες (ΠΕ) λόγω της χαμηλής εμβολιαστικής κάλυψης για κορωνοϊό που παρατηρείται εκεί (Φλώρινα, Ξάνθη, Φωκίδα, Σέρρες, Δράμα), καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν άμεσα για τον εμβολιασμό τους, ενώ αναφέρθηκε και σε 14 ακόμα Περιφερειακές Ενότητες που βρίσκονται κάτω από το μέσο όρο εμβολιασμών της υπόλοιπης χώρας. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις περιφερειακές ενότητες Ηλείας, Ημαθίας, Αιτωλοακαρνανίας, Κιλκίς, Εύβοιας, Λάρισας, Λακωνίας, Πιερίας, Πέλλας, Φθιώτιδας, Έβρου, Λέσβου, Καβάλας και Σάμου.

«Στις περιοχές αυτές υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για το μήνα Ιούνιο με εμβόλια Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson και καλούμε τους πολίτες να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα και να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis