home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Κοντοζαμάνης επισκέπτεται τα νοσοκομεία σε Άργος και Ναύπλιο, μετά τα πρωθυπουργικά καρφιά

Τα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου θα επισκεφθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας με κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο νοσηλευτικές μονάδες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στα οποία αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατο συνέδριο για την υγεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αν. Υπουργός θα επισκεφθεί τις δύο νοσηλευτικές μονάδες της Αργολίδας, συνοδευόμενος από στελέχη του Υπουργείου Υγείας, τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

Στο Άργος θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με την διοίκηση του Νοσοκομείου και αρμόδιους φορείς ενώ στην συνέχεια το κλιμάκιο του υπουργείου υγείας θα βρεθεί στο Ναύπλιο για τα εγκαίνια του νεου αξονικού τομογράφου.

Νέο νομαρχιακό νοσοκομείο

Την ίδια στιγμή έχει διαφανεί ρήγμα στις σχέσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος επισκέφθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες την Καλαμάτα, χωρίς να προσκαλέσει τον Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε ότι η κατάσταση με την υγεία στην Πελοπόννησο, δεν είναι και η καλύτερη.

Ο Περιφερειάρχης έχει αναφερθεί επανηλειμμένα στην ανάγκη δημιουργίας ενός νέου νομαρχιακού νοσοκομείου στην Αργολίδα, κάτι που θα ζητηθεί να ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Είναι γνωστές άλλωστε οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν επί σειρά ετών οι δύο νοσηλευτικές μονάδες σε Άργος και Ναύπλιο, οι οποίες παρότι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση η μία με την άλλη, δεν καταφέρνουν επιτυχώς να αλληλοσυμπληρώνουν η μία την άλλη, αλλά λειτουργούν και οι δύο με προβλήματα.

Από την πλευρά της η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει συνδράμει με 120.000 τον τομέα της υγείας, εν καιρώ πανδημίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis