home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΗλεία

Ηλεία: Σάλος με σεξουαλική παρενόχληση σε 15χρονο

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 52χρονος αλλοδαπός που σύμφωνα με καταγγελία γονέα παρενοχλούσε σεξουαλικά 15χρονο μαθητή σε χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία φέρονται να συνέβησαν το τελευταίο 20ήμερο, όπου ο 52χρονος άρχισε να εκδηλώνει τις αρρωστημένες προθέσεις του προς το 15χρονο μαθητή.

Σύμφωνα πάντα με όσα έχουν καταγγελθεί ο αλλοδαπός, κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του μετά την καταγγελία του πατέρα του 15χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο αλλοδαπός φέρεται να έκανε χειρονομίες στον ανήλικο σε δρόμους του χωριού, αλλά ακόμα επιχειρούσε να προσεγγίσει το παιδί, μέσα από μηνύματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στέλνοντας φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου προσπαθώντας να πείσει τον 15χρονο να ενδώσει στις αρρωστημένες προθέσεις του.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές όταν ο μαθητής αντιδρώντας σωστά, ενημέρωσε τον πατέρα του για το τι συμβαίνει, ο γονιός ζήτησε το λόγο από τον αλλοδαπό που του επιτέθηκε με αποτέλεσμα ο πατέρας να ενημερώσει την Αστυνομία και να υποβάλλει μήνυση.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήμα Κρεστένων προχώρησαν άμεσα στην προσαγωγή και σύλληψη του κατηγορουμένου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button