home design 800x400
home design 1170Χ320

Καλαμάτα: Μπαράζ κλοπών σε σούπερ μάρκετ

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Καλαμάτα: Μπαράζ κλοπών σε σούπερ μάρκετ
Σούπερ Μάρκετ

Δύο κλοπές σε σούπερ μάρκετ σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης στην Καλαμάτα, όμως και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, η πρώτη περίπτωση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9.00 το πρωί στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στην οδό Αρτέμιδος. Υπεύθυνος του καταστήματος αντιλήφθηκε ότι μια 39χρονη έβαζε προϊόντα σε μια τσάντα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνέλαβαν την 39χρονη. Μέσα στην τσάντα της βρήκαν να έχει κρύψει προϊόντα αξίας 61 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο.

Όπως προέκυψε, την προηγούμενη Πέμπτη η 39χρονη είχε πάει πάλι στο ίδιο σούπερ μάρκετ και με τον ίδιο τρόπο είχε αφαιρέσει προϊόντα αξίας 223 ευρώ.

Επίσης, την ίδια ημέρα, λίγο πιο πάνω στην οδό Αρτέμιδος, στο σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος μια 38χρονη από την Αλβανία, προσπάθησε να αφαιρέσει 5 φιάλες αλκοολούχων ποτών, αξίας 160 ευρώ. Έγινε, όμως, αντιληπτή από τον υπεύθυνο του καταστήματος και ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί που τη συνέλαβαν.

Προανάκριση και για τις δύο υποθέσεις διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis