home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Αυτοδιοίκηση

Τι είπαν Νίκας και Αλέξανδρος

Στο γραφείο του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρου βρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας για σύντομη επίσκεψη, χθες Τρίτη 1η Ιουνίου.

Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο, ο περιφερειάρχης επέδωσε στον ιεράρχη ως συμβολικό δώρο το αντίγραφο της σφραγίδας της Πελοποννησιακής Γερουσίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Π. Νίκας ενημέρωσε τον μητροπολίτη σχετικά με έργα, συνολικού προϋπολογισμού περί τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία υλοποιεί η Περιφέρεια σε βυζαντινά εκκλησιαστικά μνημεία και χώρους στην μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, τα οποία αφορούν κυρίως ανακατασκευές.

Γνωστοποίησε με την ευκαιρία ότι οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία, φέτος τον χειμώνα, στη μονή Καλτεζών αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του φετινού χρόνου.

Από την πλευρά του, ο μητροπολίτης Αλέξανδρος εξέφρασε ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη για τη συνδρομή της Περιφέρειας και εν γένει την εξαιρετική συνεργασία με της με τους εκκλησιαστικούς θεσμούς.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button