home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μεσσηνία: Σαρώνουν οι κλοπές σε Σούπερ Μάρκετ

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Μεσσηνία: Σαρώνουν οι κλοπές σε Σούπερ Μάρκετ
Σύλληψη

Μεγάλη πέραση έχουν στη Μεσσηνία οι κλοπές προϊόντων από σουπέρ μάρκετ όπως προκύπτει από το αστυνομικό δελτίο. Χθες, Τρίτη 1η Ιουνίου, αρχικά μία γυναίκα και στη συνέχεια ένας άνδρας συνελήφθησαν ενώ είχαν κλέψει ή προσπαθήσει να κλέψει προϊόντα από αντίστοιχα σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 39χρονη ημεδαπή, γιατί λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει προϊόντα από σούπερ μάρκετ, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, την 27.5.2021 από το ίδιο κατάστημα, με την ίδια μέθοδο, είχε αφαιρέσει προϊόντα.

Επιπλέον, την ίδια μέρα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, 38χρονος  αλλοδαπός, γιατί προσπάθησε να αφαιρέσει φιάλες αλκοολούχων ποτών από σούπερ μάρκετ, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Ναρκωτικά σε Αργολίδα και Κορινθία

Την ίδια στιγμή στο Ναύπλιο συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 52χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -16- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Ακόμη, συνελήφθησαν στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, 26 και 35 ετών, γιατί κατείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Τέλος, συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -4- ναρκωτικά δισκία και μικροποσότητα ηρωίνης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis