home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Bravo για την προσφορά στο νοσοκομείο Αργολίδας

Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» βραβεύτηκε στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2021 για την πρωτοβουλία «Αναβάθμιση των Παιδιατρικών Τμημάτων των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της Ελλάδας» στον πυλώνα των Συνεργασιών (In Action).

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την περασμένη Δευτέρα.

Τα τελευταία 11 χρόνια το σωματείο έχει ανακαινίσει και εξοπλίσει 84 παιδιατρικά τμήματα (και όχι μόνο) σε 75 νοσοκομεία και κέντρα υγείας στην Ελλάδα, μεταξύ αυτών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» και το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, ενώ από το έργο του έχουν ωφεληθεί πάνω από 1.310.000 παιδιά.

Σε Άργος και Ναύπλιο

Συγκεκριμένα με δωρεά 10.742,88 ευρώ εξοπλίστηκε η 35η Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών στην Ελλάδα, στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους.

Διαβάστε ακόμα

Αντίστοιχα με δωρεά 11.956,36 ευρώ εξοπλίστηκε με τα απαραίτητα μηχανήματα το Παιδιατρικό Ιατρείο στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου.

Ο θεσμός BRAVO αποτελεί έναν θεσμό κοινωνικού διαλόγου για τη βιώσιμη ανάπτυξη, που αναπτύσσεται σε εθνικό επίπεδο, με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button