home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Μέλη του Σωματείου υπαλλήλων καφεζυθεστιατορίων-ξενοδοχείων ζητούν να πάρει θέση το Δ.Σ.

απεργία

Εργαζόμενοι και μέλη του Σωματείου Υπαλλήλων Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου κατέθεσαν το πρωί της Δευτέρας 31 Μαϊου αιτήματα των εργαζομένων προς το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου τους, προκειμένου να πάρει θέση.

Όπως σημειώνουν:

«Μπροστά στις εξελίξεις με το καινούριο νομοσχέδιο που φέρνει προς διαβούλευση η κυβέρνηση, καλέσαμε το Δ.Σ να αποφασίσει και να πραγματοποιήσει άμεσα Γενική Συνέλευση για την συμμετοχή μας στην απεργία στις 3/6, ημερομηνία που έχουν αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ, δεκάδες Εργατικά Κέντρα, ομοσπονδίες και σωματεία σε όλη τη χώρα.

Ακόμα καταθέσαμε την ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ που συνέταξαν μια σειρά από εργατικά σωματεία, ομοσπονδίες και Ε.Κ, μέσα από μαζικές διαδικασίες, σε αντιπαραβολή αυτού του εκτρώματος που θέλει να φέρει η κυβέρνηση.

Καλούμε και δημόσια το Δ.Σ του Σωματείου Υπαλλήλων Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείου Ναυπλίου, να διεξάγει άμεσα Γενική Συνέλευση, ώστε να οργανώσουμε την αντίστασή μας και να συνυπογράψουμε την ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ.

Αναμένουμε σύντομα απάντηση και ενημέρωση».

Η επιστολή

H επιστολή με τα αιτήματα προς τη διοίκηση του Σωματείου Υπαλλήλων Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου είναι η ακόλουθη:

Κοι, συνάδελφοι της διοίκησης απευθύνουμε τα εξής αιτήματα ερωτήματα:

1ον. Μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις στα εργασιακά εξαιτίας του νέου νομοσχεδίου που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση προς διαβούλευση διερωτόμαστε τι θέση θα πάρει και απόφαση το Δ.Σ για αυτό το νομοσχέδιο. (Ακόμα αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση για το ποιοι εκλεχτήκαν).

2ον. Τι απόφαση θα πάρει το Δ.Σ μπροστά στην επικείμενη απεργία στις 3 Ιουνίου που προκηρύττουν δεκάδες σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα στην υπόλοιπη χώρα.

3ον. Απαιτούμε την οργάνωση και διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης, για συζήτηση και απόφαση της απεργίας στον κλάδο στον νομό.

4ον. Καλούμε το Δ.Σ να υπογράψει την ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ που αντιπαραβάλουν οι εργαζόμενοι μέσα από τα σωματεία τους, τα συνδικάτα τους και τα εργατικά κέντρα, καλύπτοντας έτσι τις σύγχρονες λαϊκές διεκδικήσεις, έναντι του νομοσχεδίου εκτρώματος της κυβέρνησης.

Αναμένουμε σύντομα την απάντησή σας.

Εργαζόμενοι και μέλη του Σωματείου Καφεζυθεστιατορίων Ξενοδοχείων Ύπνου Ναυπλίου.

Βασιλείου Δημήτριος
Κορολής Βασίλειος
Μαρίνης Δημήτριος
Μαρτής Χαράλαμπος
Τζαβάρας Γεώργιος
Τσεμπερά Σάρα

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis