Home design
home design

Τρίπολη: Χειροπέδες σε νεαρό που έβγαζε τα προς το ζην κλέβοντας ηλικιωμένες

Πιάστηκαν για διακεκριμένες κλοπές και ρευματοκλοπή στην Αργολίδα

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρίπολης και του τμήματος Τροπαίων σε νεαρό Έλληνα, ο οποίος τουλάχιστον τους τελευταίους εννέα μήνες έβγαζε τα προς το ζην… ξαφρίζοντας ηλικιωμένες γυναίκες στα χωριά της Αρκαδίας!

Ο 22χρονος εντοπίστηκε στην Τρίπολη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη, καθώς ένα 24ωρο νωρίτερα είχε αρπάξει ένα σημαντικό ποσό από μια ηλικιωμένη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας. Στην κατοχή του βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που αποδόθηκαν στο θύμα και προσήχθη στην Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν μια σειρά από καταγγελίες που είχαν γίνει σε υπηρεσίες της Αρκαδίας και, μέχρι στιγμής, διαπίστωσαν ότι ο 22χρονος είχε κλέψει χρήματα από άλλες δύο ηλικιωμένες σε άλλες κοινότητες του ίδιου Δήμου, στις 12 Αυγούστου και στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ωστόσο οι άνδρες της Ασφάλειας συνεχίζουν την προανάκριση καθώς θεωρούν βέβαιο ότι στο μεγάλο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε έπεσαν θύματά του και άλλες ανυποψίαστες ηλικιωμένες.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis