home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚορινθίαΚοινωνία

Αστυνομικοί κατά πολιτικών για τη φωτιά στον Σχίνο

Μία αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας σε βάρος της πολιτικής ηγεσίας, τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο νομού, με αφορμή την φωτιά στον Σχίνο και τα Γεράνεια Όρη. Στην ανακοίνωση με δηκτικό τρόπο εκφράζουν την πικρία τους για το γεγονός πως στις δηλώσεις τους οι πολιτικοί δεν έκαναν καμία αναφορά στην βοήθεια που πρόσφεραν οι Αστυνομικοί για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. Ταυτόχρονα αφήνουν σαφείς αιχμές για ανεκπλήρωτες υποσχέσεις από την μεριά της κυβέρνησης για την παροχή επιδομάτων και οικονομικών κινήτρων.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος των Αστυνομικών της Κορινθίας, Χρήστος Βλαχοπάνος.

«Εντυπωσιασμένοι παρατήρησαν οι αστυνομικοί για ακόμα μια φορά την πολιτική ηγεσία της χώρας αλλά και του νομού μας να δοξάζουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να κατασβέσουν τη φωτιά στο Σχίνο (και σωστά), καίτοι αυτή αποτέφρωσε 70.000 στρέμματα και δεκάδες κατοικίες

Για ακόμη, όμως, μια φορά όπως συμβαίνει και με την περίοδο του covid δεν έγινε καμία αναφορά στον ηρωισμό των συναδέλφων μου Αστυνομικών, που δούλεψαν νυχθημερόν παραβιάζοντας ωράρια και δικαιώματα, προκειμένου να μην υπάρξει ούτε ένας πολίτης με ένα απλό έγκαυμα. Ξέρουμε το “ευχαριστώ” θα είναι πάλι για την πολιτική προστασία που έστειλε SMS.

Μην αγχώνεστε κύριοι πολιτικοί δε θα ζητήσουμε πάλι επίδομα, γιατί από αυτά που μας τάξατε και μας δώσατε δε χωρούν άλλο τα παντελόνια μας. Ευτυχώς, πάντως, είχαμε, έχουμε και θα έχουμε περίσσιο φιλότιμο και θα αγωνιζόμαστε για τον όρκο που έχουμε δώσει».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button