home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Survivor: Ο Τζέιμς Καφετζής στο Ζευγολατιό (Φώτο)

Το παρεάκι του Survivor από σήμερα είναι και πάλι μαζί, καθώς ο James Καφετζής ταξίδεψε από τη Ρόδο για το Ζευγολατιό Κορινθίας, ώστε να δει ξανά τον κολλητό του φίλο Νίκο Μπάρτζη. Μάλιστα ανέβασε και σχετικό Insta story, σχολιάζοντας: «Και έχω τούτο το μαράζι, που να βρω τον Νίκο Μπάρτζη».

Θεαματική υποδοχή στο Βραχάτι

Επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο αργά το απόγευμα του Σαββάτου 22 Μαΐου ο Νίκος Μπάρτζης. Ο 26χρονος αγρότης, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor λόγω των προβλημάτων που έχει στα γόνατά του, γνώρισε θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από φίλους και θαυμαστές του.

Στη συνέχεια πήρε το δρόμο για την Κορινθία, απ’ όπου κατάγεται. Αρχικά κατευθύνθηκε στο νεοσύστατο μαγαζί του στο Βραχάτι, όπου μικροί και μεγάλοι τον υποδέχθηκαν με καπνογόνα, χειροκροτήματα και συνθήματα. Εκεί τον περίμενε η οικογένειά του και δεκάδες ακόμα φίλοι του που του επεφύλασσαν θεαματική υποδοχή.

Το πάρτι υποδοχής στο χωριό του, το Ζευγολατιό, πήρε αναβολή για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, λόγω της φωτιάς στον Σχίνο Κορινθίας, κάτι που ανακοίνωσε η Άννα Μαρία Βέλλη, παρεάκι του στο ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι. Σύμφωνα με πληροφορίες η φιέστα θα είναι άκρως εντυπωσιακή, με 1500 ευρώ πυροτεχνήματα και μεγάλο τσιμπούσι να ετοιμάζεται προς τιμή του Νίκου.

Δείτε εδώ φωτογραφίες και πλάνα από την υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη στον τόπο καταγωγής του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis