home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δύσκολες ώρες για την Μπέσσυ Αργυράκη – Κάηκε το σπίτι της από τη φωτιά στην Κορινθία

Δύσκολες ώρες περνάνε κάτοικοι της Κορινθίας και της Δυτικής Αττικής, καθώς τα τελευταία 24ωρα είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται ολοσχερώς. Ανάμεσα στα σπίτια που τυλίχθηκαν στις φλόγες ήταν και η εξοχική κατοικία της Μπέσσυς Αργυράκη στα όρια Κορινθίας και Αττικής.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», δεν μπόρεσε να κρύψει την ταραχή της, καθώς έμαθε πως ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού της, το οποίο βρίσκεται στον οικισμό του Άνω Πευκενέα, έχει γίνει στάχτη από τη φωτιά στον Σχίνο και τα Μέγαρα.

«Με το ζόρι μιλάω αυτή τη στιγμή, θα φύγω να πάω εκεί. Μας έστειλαν οι γείτονες φωτογραφίες. Τη νύχτα οι φλόγες έφαγαν το σπίτι. Αλλά θέλω να πάω να το δω, δεν έχω πλήρη εικόνα. Μου έστειλαν φωτογραφίες το πρωί συγγενείς που μένουν πίσω και που από τα χαράματα με κάνουλες και κουβάδες προσπαθούσαν να σώσουν το δικό τους σπίτι. Σε εμένα το βασικό σπίτι κάηκε. Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Τα σπίτι ξαναγίνονται, οι άνθρωποι όχι, αυτό έχει σημασία», είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis