home design 800x400
home design 1170Χ320

Στη Νέα Κίο βρήκαν το …οξυγόνο της καρδιάς

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

3 σχόλια στο Στη Νέα Κίο βρήκαν το …οξυγόνο της καρδιάς

«Χορός, το οξυγόνο της καρδιάς». Αυτός είναι ο τίτλος αλλά και το νόημα του βίντεο που ετοίμασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κίου, με πλάνα από το παλιό εργοστάσιο «Πελαργός», το λιμάνι, τον Ερασίνο εκκλησίες και άλλα τοπωνύμια του χωριού.

Απολαύστε το:

Σχόλια

3 απαντήσεις

  1. Κάτοικος Νέας Κιου

    Σε μια περίοδο πλήρους σηψης και σε μια αυτιστική κοινωνία που δεν αντιδρά με ότι συμβαίνει δίπλα της, ένας ανύπαρκτος κλειστός σύλλογος χωρίς εκλογές, και μια ομαδουλα που στόχο έχει την προβολή του εγώ και μόνο, με αρχηγό την κυρία της ματαιοδοξίας προσπαθεί να δείξει ανούσια και ακατανόητα σκετσακια παρακμής, Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διιστησι, τους δ ανόητους, το οιημα. Τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση, Σωκράτης 469-399 π. Χ, φιλόσοφος.

  2. Πολιτισμένος

    Ω εσείς του πολιτιστικού συλλόγου γιατί δεν πήγατε να χορέψετε και στη χωματερή σας, δίπλα σας είναι, να ευωδιαστειτε με την καρκινογονο διοξίνη και να υμνησετε τον βεζυρη σας, για το νέο τοπίο που σας προσφέρει;;;;;;;;;;;

  3. Γιαλουρης

    Κάποιοι ξενοφερτοι οι οποίοι κατηγορούν την πόλη που ζουν κ τους τρέφει, προβάλλονται μέσα απ το τίποτα για το τίποτα, ακολουθώντας πιστα τις εντολές του σουλτάνου ως φερεφωνα του.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis