home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΕκδηλώσεις

Ρίχνουν δόλωμα για τουρίστες στην Κοιλάδα

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον αλιευτικό τουρισμό θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 21 Μαΐου στην Κοιλάδα της Ερμιονίδας. Η εκδήλωση, που διοργανώνουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα και θα λάβει χώρα στο Valley Cafe.

Στο πλαίσιο της αυριανής εκδήλωσης θα μιλήσουν ο Γώργος Λουρδής συνιδρυτής και συνεργάτης του Fishing Trips με θέμα “Η ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού, από την Πελοπόννησο σε όλη την Ελλάδα”, η Χριστίνα Καλαθά διευθύντρια του Ενδιάμεσου Φορεά Αλιείας του Δικτύου Συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής με θέμα “Αλιευτικός τουρισμός, εναλλακτικός τουρισμός, εναλλακτικό εισόδημα» και ο Αναστάσιος Λαδάς της Poros Fishing Trips με θέμα “Μια βιωματική εμπειρία αλιευτικού τουρισμού”. Στη συνέχεια, ο συνεργάτης της “Πάρνωνας” Α.Ε. Μαρίνης Γιώργος Κανελλόπουλος θα παρουσιάσει το σχέδιο της 1ης Πρόσκλησης “Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτιών περιοχών” που δημοσιοποιείται στο πλαίσιο εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Αλιείας, Προτεραιότητα 4 του ΕΠΑΛΘ 2014 – 2020 (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας).

Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, καθώς επίσης και ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button