home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Ναύπλιο: Πέθανε το άλογο που κατέρρευσε στο δρόμο

Πέθανε το άτυχο άλογο που κατέρρευσε το απόγευμα της Τετάρτης στον κόμβο Αγίου Ανδριανού, στο Ναύπλιο, με διερχόμενους οδηγούς να σταματούν για να βοηθήσουν. Το ζώο, που έπεσε στο δρόμο, παρέμενε για πολύ ώρα στο έδαφος, ενώ στο σημείο έσπευσε κτηνίατρος για να το εξετάσει.

Τελικά, το τετράποδο κατέληξε, όπως δηλώνει ο κτηνίατρος κος Γιάννης Κατσαμπής στο anagnostis. Όπως τονίζει πρόκειται για ένα τυχαίο περιστατικό που προκαλεί στο 99% των περιπτώσεων το θάνατο. Ο κτηνίατρος τονίζει ότι ήταν καθαρά «θέμα τύχης», χωρίς όμως να μπει σε ιατρικές λεπτομέρειες. Απαντώντας στο ερώτημα του anagnostis αν το ζώο ήταν ταλαιπωρημένο ή πεινασμένο, απάντησε αρνητικά τονίζοντας ότι ήταν «καλοζωισμένο».

Το θέμα με το άλογο που κατέρρευσε στη μέση του δρόμου προκάλεσε ποικίλα σχόλια κυρίως στο διαδίκτυο, από τον κόσμο, που πληροφορήθηκε την είδηση.

Από την αστυνομία που γνωρίζει το περιστατικό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία ανακοίνωση, οπότε δεν είναι γνωστό αν προβλέπεται να γίνει νεκροψία για τα αίτια του θανάτου του τετράποδου.

Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγους μήνες που πέφτει άλογο στο δρόμο, στο Ναύπλιο. Τον προηγούμενο Σεπτέμβρη ένα άλογο είχε πέσει σε δρόμο της πόλης, με αίσιο τέλος εκείνη τη φορά, καθώς το άλογο στη συνέχεια είχε σταθεί στα πόδια του και συνέχισε την πορεία του.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button