home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σοκ στο Ναύπλιο: Κατέρρευσε άλογο που έσερνε άμαξα

Αναστάτωση επικράτησε στο Ναύπλιο όταν άλογο που έσερνε άμαξα, κατέρρευσε την ώρα που κινούταν σε κόμβο της πόλης την Τρίτη 8 Μαΐου, με διερχόμενους οδηγούς να σταματούν για να βοηθήσουν.

Το περιστατικό συνέβη στον κόμβο για τον Άγιο Ανδριανό όταν το ζώο έπεσε κάτω λιπόθυμο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το άλογο παρέμενε για πολύ ώρα στο έδαφος, ενώ στο σημείο έσπευσε κτηνίατρος για να το εξετάσει.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς παρόμοιο περιστατικό με τον ίδιο αμαξά, είχε συμβεί την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020, με αίσιο τέλος εκείνη τη φορά, καθώς το άλογο είχε σταθεί στα πόδια του και συνέχισε την πορεία του.

Το άλογο χρησιμοποιείται από τον ιδιοκτήτη του για βόλτες τουριστών με άμαξα στο Ναύπλιο και ίσως για κάποιο λόγο να αισθάνθηκε κουρασμένο.

Άγνωστη παραμένει η αιτία που οδήγησε στην κατάρρευση του ζώου καθώς και η κατάσταση της υγείας του μετά από το εν λόγω συμβάν.

UPDATE: Πέθανε το άλογο που κατέρρευσε στο Ναύπλιο.

Σχόλια

4 απαντήσεις

  1. Σα δε ντρέπεστε που βλέπετε ζώα να χρησιμοποιούνται για εξευτελιστικα ανήθικα λόγους και δεν παλεύετε για την ελευθερία αυτου του συναισθανόμενου πλάσματος που είναι έρμαιο του κάθε αλαζονικού διποδου που δεν δύναται να βρει μια δουλειά της προκοπής. Ντροπή.

  2. ΚΑΛΛΙΌΠΗ

    ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΉΜΑ…. ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΌ ΣΈΡΝΕΙ Ο ΑΜΑΞΆΣ ΝΆ ΔΕΊ ΤΙ ΤΡΑΒΆΕΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΌ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΤΉΝΗ

  3. Έλεος, για αυτή την εικόνα ντρέπομαι τίποτα άλλο δε μπορώ να πω.

  4. νόμος για κακοποίηση ζώων υπάρχει ή δεν υπάρχει; αρχές αρμόδιες υπάρχουν ή δεν υπάρχουν; υπάρχει και άλλο άλογο που τραβά τα ίδια από τον ίδιο…

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis