home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φρικτό τροχαίο στην Πάτρα με θύμα έναν 33χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο τη νύχτα στην Πάτρα. Ένας 33χρονος οδηγός μιας μηχανής μεγάλου κυβισμού ενώ κινούταν στην οδό Ακρωτηρίου, στο Ψαροφάι, έχασε τον έλεγχο, έφυγε από τον δρόμο και κατέληξε , σπάζοντας τη τζαμαρία, μέσα στο κατάστημα με πλακάκια στην περιοχή.

Στη συνέχεια επικράτησε πανικός με τους κατοίκους να πετάγονται έντρομοι από τα σπίτια τους ακούγοντας τον δυνατό θόρυβο.

Επί τόπου έσπευσε αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο πατέρας του, εργαζόμενος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου που ακρωτηριάστηκε όταν εξεράγη χειροβομβίδα στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας τον Οκτώβριο του 2017, θρηνεί σήμερα τον 33χρονο γιό του.

Ο πατέρας του είχε χάσει το αριστερό του χέρι ολοσχερώς από τον καρπό και κάτω, όταν στις 17 Οκτωβρίου του 2017, εξερράγη στα χέρια του χειροβομβίδα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ τύπου Μ131, η οποία βρισκόταν σε κιβώτιο στο απορριμματοφόρο στο οποίο εργαζόταν, εντός της χωματερής Ξερόλακας Πατρών, σε διατεταγμένη υπηρεσία απομάκρυνσης επικίνδυνου κατασχεμένου από δεκαετίας υλικού από τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου της οδού Μαιζώνος Πατρών.

Η εκπομπή T Live στον Alpha, παρουσίασε βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Είναι η στιγμή που ο άτυχος νεαρός χάνει τον έλεγχο της μηχανής και μαζί την ίδια του τη ζωή.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του νεαρού άνδρα.

Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στους φίλους του άτυχου νέου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis