home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πολλοί οι τραγικοί, μα μικρή η Επίδαυρος…

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πολλοί οι τραγικοί, μα μικρή η Επίδαυρος…

Οι βουλευτικές εκλογές του 2021 θα είναι οι δωδέκατες βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο. Πρόκειται να διεξαχθούν στις 30 Μαΐου 2021 για την εκλογή των 56 εκ των 80 μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ήδη οι υποψήφιοι έχουν ξεκινήσει την προεκλογική τους εκστρατεία, η οποία πλέον βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Ο Ηλίας Μυριάνθους, βουλευτής ΕΔΕΚ δήλωσε:

«Είναι πραγματικό λυπηρό το θέατρο που παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα. Το ΔΗΣΥ, το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ έχουν ρίξει τις μάσκες τους.

Έχουμε όλοι παρακολουθήσει την παρωδία που επικράτησε στη σημερινή συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, όπου με ένα σωρό αβάσιμα επιχειρήματα κάποιοι με όνομα και επίθετο, έχουν αφήσει τον δανειολήπτη να παραμένει έρμαιο στα χέρια των Τραπεζών.

Το ζητούμενο κύριοι σήμερα δεν ήταν να ανασταλούν κάποιες εκποιήσεις για λίγους μήνες ακόμα. Το ζητούμενο ήταν να δώσουμε το δικαίωμα στον κάθε δανειολήπτη που αντιμετωπίζει τις αυθαιρεσίες των τραπεζών να μπορεί να έχει το δικαίωμα να βρει το δίκαιο του στο δικαστήριο και να αντιμετωπίζει τις τράπεζες με τα ίδια νομικά όπλα.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ποιοι πραγματικά νοιάζονται και στηρίζουν τους δανειολήπτες και τον απλό πολίτη. Τελικά σήμερα, αποδείχθηκαν πολλοί οι τραγικοί, μα μικρή η Επίδαυρος!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis