home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Survivor: Υποδοχή Τζέημς για τον Μπάρτζη στο Ζευγολατιό – 1500 ευρώ κόστισαν τα πυροτεχνήματα

Μεγάλος ντόρος έγινε με την υποδοχή που επεφύλαξαν οι συμπατριώτες του στον Τζειμς Καφετζή κατά την επιστροφή του στη Ρόδο, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor. Χθες μάλιστα αποχώρησε επίσημα και ο κολλητός του Νίκος Μπάρτζης, επιβεβαιώνοντας τα spoiler που τον έφερναν να μην συνεχίζει ούτε αυτός στο ριάλιτι επιβίωσης του Skai.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», το Ζευγολατιό Κορινθίας, απ’ όπου καταγέται ο Νίκος, ζήλεψε την υποδοχή του κολλητού του και ετοιμάζουν ανάλογη στον συντοπίτη τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα πυροτεχνήματα που θα χρησιμοποιηθούν κόστισαν 1500 ευρώ.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας: «Οι κάτοικοι του Ζευγολατιού, ζήλεψαν πάρα πολύ την εντυπωσιακή υποδοχή που επεφύλαξαν οι Ροδίτες στον Τζέιμς. Θέλουν λοιπόν να κάνουν κάτι πιο αντυπωσιακό. Οι πληροφορίες οι δικές μου λένε, ότι έχουν ήδη αγοραστεί 1500 ευρώ πυροτεχνήματα, τα οποία θα τοποθετηθούν στον δρόμο, από εκεί που στρίβεις από την Εθνική για το Ζευγολατιό. Δηλαδή σε όλο τον παράδρομο από την Εθνική που θα στρίψει το αυτοκίνητο μέχρι το Ζευγολατιό. Θα γίνει ειδική κατασκευή, θα πηγαίνει αργά το αυτοκίνητο και θα σκάνε δεξιά και αριστερά. Όσο προχωράει το αυτοκίνητο προς το Ζευγολατιό, θα σκάνε δεξιά κι αριστερά τα πυροτεχνήματα…», είπε μεταξύ άλλων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis