home design 800x400
home design 1170Χ320

Survivor: Με τιμές νικητή περιμένουν τον Νίκο Μπάρτζη στο χωριό του

Αποχώρησε χθες βράδυ, Κυριακή 16 Μαΐου, από το Survivor ο Νίκος Μπάρτζης, ο ένας εκ των δύο δημοφιλέστερων παικτών του φετινού παιχνιδιού. Ο Νίκος ακολούθησε το φίλο του James ο οποίος είχε αποχωρήσει την περασμένη Τρίτη, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την παραγωγή του παιχνιδιού και σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στο τηλεοπτικό κοινό την ώρα του αποχωρισμού του με τον Νίκο.

Ο Νίκος Μπάρτζης είχε τραυματιστεί στο γόνατό του πριν από ένα δεκαήμερο περίπου, φάνηκε να αναρρώνει και μπήκε να παίξει στα αγωνίσματα της προηγούμενης εβδομάδας, ωστόσο, όπως φάνηκε μάλλον πρόωρα επανήλθε στο στίβο γιατί ο τραυματισμός του στο γόνατο υποτροπίασε.

Ωστόσο, η παραγωγή, όπως είπε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, του πρότεινε να μείνει στο παιχνίδι, χωρίς να αγωνίζεται έως ότου αποθεραπευτεί πλήρως, ο περήφανος όμως Κορίνθιος αγρότης δεν δέχτηκε, αφού όπως είπε δεν θα μπορούσε ποτέ να κάθεται στον πάγκο και να μην αγωνίζεται.

Επιπλέον, η αποχώρηση του πολύ καλού του φίλου, του James Καφετζή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις του, δεδομένου ότι η φιλία που συνέδεε τα δύο παιδιά ήταν πολύ ισχυρή και για πολλούς προσιδιάζει στο πρότυπο του Δάμωνος και του Φιντία. Ο Νίκος με όλη την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα που τον χαρακτήριζε σε όλο το παιχνίδι και δεδομένου ότι θεωρούταν ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του επάθλου, με συνοπτικές διαδικασίες έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και στις πραγματικές διαστάσεις τους, λέγοντας ότι: «Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν, άλλα πράγματα μένουν στη ζωή», εννοώντας την υγεία του, που δεν την διακίνδευε και τη φιλία του με τον James που την τιμούσε απόλυτα.

Έτσι, λοιπόν, με έναν συγκινητικό αποχωρισμό που έκανε τους τηλεθεατές να κλάψουν, το twitter να “γονατίσει” με σεβασμό απέναντι στον ακέραιο χαρακτήρα του 26χρονου αγρότη από το Ζευγολατιό Κορινθίας, άφησε πίσω το παιχνίδι και επιστρέφει στην αληθινή ζωή, όπου δεν φαντάζεται τι τον περιμένει!

Υποδοχή με τιμές νικητή

Η αλήθεια είναι ότι από την ώρα που έγινε γνωστή – ανεπίσημα – η αποχώρησή του, στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας στο χωριό του, το Ζευγολατιό Κορινθίας, αλλά και σε όλη τη Βόχα, επικρατεί ένας αναβρασμός προετοιμασιών για την υποδοχή του.

Ο Νίκος αναμένεται να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, την Τετάρτη 19 Μαΐου και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα βρεθεί στην πλατεία του Ζευγολατιού όπου θα τον περιμένουν φίλοι και συγγενείς, αλλά και ένας κόσμος που όπως μαθαίνουμε θα μετακινηθεί στο Ζευγολατιό ειδικά για να τον υποδεχθεί. Μεταξύ των ατόμων που θα φτάσουν ακούγονται τα ονόματα αρκετών επωνύμων, παλιών συμπαικτών του στο παιχνίδι, ενώ λέγεται ότι μέλη τουfun club του από όλη την Ελλάδα έχουν κανονίσει να βρεθούν στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να τον επευφημήσουν.

Όπως μαθαίνουμε το γλέντι για την επάνοδο του Νίκου θα συνεχιστεί στο Βραχάτι, όπου η οικογένειά του διατηρεί καφετέρια, και εκεί θα τον περιμένουν πολλές εκπλήξεις, η μία καλύτερη από την άλλη!

Οι αντιδράσεις στο twitter για την αποχώρηση του Νίκου

Το φαινόμενο «Νίκος Μπάρτζης» είναι τις προηγούμενες ώρες στις πρώτες θέσεις των trends στην Ελλάδα για το Twitter όπου γνωστοί και άγνωστοι χρήστες πλέκουν το εγκώμιο του Ζευγολατιώτη παίκτη.

Το hashtag #nikosbartzis απαριθμεί χιλιάδες αναρτήσεις που εκφράζουν τις απόψεις των τηλεθεατών για τον παίκτη.

Παραθέτουμε ορισμένες από αυτές:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis