home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πώς διαφημίζει τα σκουπίδια της Πελοποννήσου η ΤΕΡΝΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για το φιλόδοξο έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή. Ένα έργο με σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ), το οποίο έχει αμφισβητηθεί, περνώντας από χίλια μύρια κύματα μέχρι να ξεκινήσει. Με την ολοκλήρωσή του φιλοδοξεί να λύσει οριστικά το πρόβλημα με τα σκουπίδια σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Μεσσηνία και Λακωνία.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στο facebook:

«Η λύση στο πρόβλημα με τα σκουπίδια της Πελοποννήσου φέρνει θέσεις εργασίας και οικονομική ανάπτυξη.

Οι εργασίες για το μεγαλύτερο έργο ΣΔΙΤ διαχείρισης απορριμμάτων στη χώρα έχουν ήδη ξεκινήσει από την TERNA ENERGY και σύντομα η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα γίνει από ουραγός, πρωτοπόρος στη διαχείριση απορριμμάτων.

Το έργο, που φιλοδοξεί να λύσει για πολλά χρόνια το πρόβλημα των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα συμβάλλει αποτελεσματικά τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και την οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Την ίδια ώρα θα τονώσει την απασχόληση, καθώς κατά τη διάρκεια υλοποίησής του αναμένεται να δημιουργηθούν 600 θέσεις εργασίας, 200 μόνιμες θέσεις εργασίας κατά την περίοδο λειτουργίας και μεγάλος αριθμός παράλληλων θέσεων εργασίας».

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν εδώ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis